Az Újpest Autósiskolával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Akkor:
ezen az oldalon: [link]
A negyedik sor, harmadik oktatót (S.I.) végtelenül türelmes, kedves embernek mondják. Egyik elég szerencsétlen lány ismerősöm pótóra nélkül (semmi lefizetés) elsőre letette a vizsgákat vele. Őt nagyon ajánlom.
Az első sor negyedik oktatója (B.L.) vicces figura, folyton csajozik, vele biztos élvezed majd a vezetést. Viszont láttam már nála pár bukást (mondjuk ez a vizsgabiztoson is múlik).
Köszi a segítséget!Egyenlőre majd a KRESZ-t kezdem és utána megfogadom a tanácsod!
Ha esetleg valakinek van még tapasztalata azt szívesen fogadom.
Köszi, utolsó!
Gondolom az is közre játszik, hogy mindenkinek más szimpatikus!
Én is azt hallottam az Iskoláról egyébként, hogy egy jó csapat.
Teljesen korrektek :) Én pont 1 hete tettem le a forgalmi vizsgámat, minden ment egyből, kicsit több mint 3 hónap alatt meg volt a jogsim, úgy hogy nem volt olyan gyors tempojú az egész, hanem pont jó.
Oktatom Cs. Zsolt volt egy Renault Clio-val, egész türelmes, lehet vele dumálni, őt ajánlom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!