Taxiról lelehet szedni a sárga fóliát?
Van a használtautó.hu oldalon egy autó ami tetszik csak rajta van a sárga fólia és szeretném majd leszedni!
A kérdésem:
Lehetséges ez?
Sikerült valakinek már?
Ja ez kimaradt:
Mennyi idő volt leszedni?
Leszedni le lehet.
De simán lehozhatja a lakkot, vagy akár a fényezést is.
Nincs rá garancia, hogy nem fogja.
Eleve taxit venni...
Taxival is lehet jól meg rosszul is járni.
Ismerős vett már 300 ezret futott CRTDI taxit amiben már volt kuplung kéttömegű és DPF is cserélve. 5 év alatt nem kellett rá neki költenie semmit csak a kötelezők.
Arra gondoltam hogy házilag hajszárítóval fújom ott ahol már elkezdett lejönni és óvatosan leszedem.
Tudom,hogy milyen az autó mert láttam fólia előtt képeket róla, nem.volt törve.
Olvastam egyébként,hogy nem mindegy a fólia minősége sem
Melegítsed, óvatosan húzd le, ha marad egy kis ragasstó akkor azt izopropil alkohollal pillanatok alatt leszeded.
Az egy dolog hogy láttad a fóliázás előtti állapotot. A fóliánál az a fontos hogy sima legyen a felület, egy szőrszál is csúnyán meglátszik ha alá kerül. Fóliázótól függ, de láttam olyat aki csiszolópapírral javította ki az egyenetlenségeket, simán elképzelhető hogy fóliázás előtt "belejavítottak" és egy foltos rondaságot találsz ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!