Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Személyautóba Nem tilos...

Csicsikusz kérdése:

Személyautóba Nem tilos beszerelni +1 ülést hátra a csomagtartóba?

Figyelt kérdés

Telekocsizáshoz gondoltam megcsinálnám a fiat multiplát 7 személlyesre, becsavaroznék egy tartalék ülést, a csomagokat pedig felül, egy tetőboxba szállítanám.

Vajon átengednék így a müszakin?

2020. aug. 28. 12:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Még viccnek is rossz
2020. aug. 28. 12:23
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
A gondolatáért is elvenném tőled a jogsit. Ilyen hogy jut eszébe valakinek? Is ki az az elmeháborodott aki be merne ülni egy ilyen gányolt járgányba?
2020. aug. 28. 12:26
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Tennél hozzá automata övet, pirotechnikai övfeszítőt, légzsákot, függönylégzsákot is? Ezekhez érzékelőket is? Átírnád a kocsi vezérlőszoftverét is, hogy kezelje ezeket az utólag beépített érzékelőket és légzsákokat is?
2020. aug. 28. 12:35
 4/15 anonim ***** válasza:
95%

Ha a forgalmiba beírják, hogy szállítható személyek száma 7 fő, akkor rendben. Sok sikert az elfogadtatáshoz!

Ajánlom, hogy előtte tanulmányozd a 3-as kommentet!

2020. aug. 28. 12:42
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

jó, mondjuk sunnyogóban megoldod.. De mi van akkor, ha van egy borulásos baleseted, vagy hátulról fékezés nélkül megkínál egy kéttonnás autó?

Na, akkor az bizony böri..

2020. aug. 28. 12:49
 6/15 anonim válasza:
51%
Hivatalosan sok modellnél megoldható, de százezrekbe kerül.
2020. aug. 28. 12:55
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél inkább egy 7 üléses autót...
2020. aug. 28. 13:19
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát az a baj, hogy az, hogy kérdező fogja magát és saját szakállára beszerel egy ülést, az minden, csak nem hivatalos...Gondolom, pont azt a sok százeret akarja elsunnyogni, az meg mit számít, hogy ez netán egy emberéletbe kerülhet?
2020. aug. 28. 13:41
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mennyit telekocsizol, de nekem utasként eszembe sem jut (és szerintem másoknak sem) olyan autóba helyet váltani, ahová a sofőrön kívül 3-nál több utas lesz, maximum akkor ha furgon. Ez fillérb..szás. Plusz az öreg ördög valaga se akarna tetőboxal sz..rakodni.

A telekocsi nem pénzkeresésre való, hanem a költségek megosztására.

2020. aug. 28. 13:50
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha telekocsit "rendelnék" és megjelennél egy ilyen mókolt szarral nagyon röhögnék.
2020. aug. 28. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!