Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Renault Megane 1 facelift?

Renault Megane 1 facelift?

Figyelt kérdés
Nagyon megtetszettek, lenne is egy, amiben 55 ezer km van, 1.4 motorral. 550 ezret kér érte a tulaja, szerelőt is vihetek. Abszolút szimpatikusnak tűnik. De tegyük fel minden rendben van az autóval, megér ennyit ez az autó? Élőben is láttam, nagyon szép állapotú, egy rozsdát nem láttam rajta, alá nézve se. 22/F
2020. aug. 27. 16:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Átkell nézni és ha jó, akkor megéri.
2020. aug. 27. 18:28
 2/6 anonim ***** válasza:

En 500ert vettem megane scenicet ugyanez a motor 2002es

270 ezer km.

Viszont 70 ezer ota ismerem az autot.

Nagy, kenyelmes, csendes es minden ki volt rajta cserelve

Friss vezerles, uj teli nyari szett

Uj fekek

Futomu megcsinaltatva szoval hibatlan allapotban vettem.

A keves km miatt megerhet 500at de szerintem tobbet nem ha nem tudja igazolni hogy minden hibatlan es nemreg cserelt

2020. aug. 27. 20:02
 3/6 A kérdező kommentje:
Na igen. Mondjuk aggaszt egy kicsit, hogy nem volt sokat használva, tehát sokat járt hideg motorral. A kipufogó is elég kormos. Ami szerencse, hogy irányár, megpróbálom 500-ra lealkudni, ha minden stimmel. Amúgy tényleg igényes autó, nagyon megtetszett, egy E46 BMW-t néztem pár hónappal ezelőtt, amikor azt hittem, az a menő. De az a kis Renault fényévekkel kényelmesebb.
2020. aug. 27. 21:33
 4/6 anonim ***** válasza:

Elektronikus bajok azért akadnak bőven, viszont a motor tartós, a kasztni kortársaihoz képest biztonságos.

Ha nem rohad (ezt nagyon alaposan nézd meg, emelő!) akkor akár jó vétel lehet.

2020. aug. 28. 11:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Mivel ezek elég bajmentes autók és 150-200 ezret futottakat kapsz 300ezer Ft-ért is, döntsd el, hogy ki akarsz-e adni 500-at arra, hogy csak 55 ezer Km van benne.

Én egyébként hagynám a fenébe, nem csak ezért, hanem az 1.4-es motor miatt is. Nagyon lomha, 1.6 alá semmiképp.

2020. okt. 28. 21:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy későn írok, de az én példányom nekem nagyon bevált. A vízelvezetőket és az akkumlátor alá nézz be rozsdaügyben, ott szeret megbújni egy kis rozsda. ;)
2021. jan. 5. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!