Mi számít jó árnak (autószerelő) ?
Az első autómat vettem meg a napokban. Mindenki mondja, hogy az autószerelők lehúznak ha nem értesz hozzá stb.
Budapesten lakom, az autó amit vettem 800ezer Ft volt, nem egy ritka autó, szaladgálósnak, munkábajárósnak vettem. Szinte semennyire nem értek az autókhoz. Amit néztem eddig autószerelőket a környékemen, 8-10ezer Ft-os órabérrel dolgoznak, gumicsere 10ezer körül, vizsgáztatás 30-31ezer. Ezek átlagos árak, vagy drágák, olcsók?
10ezer az óradíj+anyag. Ettől ha olcsóbb, azt kerüld.
Nemcsak az autószerelő kér ennyit, minden más szolgáltató is..az orvos, ügyvéd óradíja egy cseppet magasabb.
8-10 ezres óradíj szerintem kifejezetten olcsó. Én vidéki megyeszékhelyen lakom, nálunk 20.000 fölött van már.
10 ezres gumicsere komplett szereléssel olyan középár ha nem valami 13"-os lemezfelnis babakocsikerékről beszélünk.
Vizsgáztatás nálunk inkább 25 körül megy.
Összességében szerintem nem drága a szerelőd.
" gumicsere 10ezer körül"
Mekkora felniről beszélünk?
Nekem 5 darab 15 colost szereltek a múlt hétvégén 6000 ft-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!