BMW 116i kevés olaj?
Figyelt kérdés
Ma mentem az autóval és az olajnyomás visszajelző kigyulladt. De újraindítás után már nem. Megnéztem az olajszintmérőt (ebben nincs nivópálca) elektronikusan és az 2/3-adot írt, ami OK. Megnéztem az olajat is fizikailag és kevésnek tűnik. Valószinűleg csak rá kell tölteni? A mérő ezek szerint nem megbízható?2020. aug. 26. 10:27
1/7 anonim válasza:
Vagy az olajszint-mérő vagy az olajnyomás-mérő adta fel nagy eséllyel. Nem nagyon szokott gond lenni az elektronikus olajszintmérővel.
2/7 anonim válasza:
" Megnéztem az olajat is fizikailag és kevésnek tűnik."
Ha nincs benne nivópálca akkor hogy lehet megnézni?
3/7 A kérdező kommentje:
Utolsó: Kinyitottam ahol tölteni lehet és az alapján mondom.
2020. aug. 26. 11:07
4/7 anonim válasza:
Onnan nem lehet megfelelően belelátni.
5/7 A kérdező kommentje:
Az tény, de azért valamennyire lehet és látszik, hogy alacsony a szint, mert nagyon nem lepi el ott a láncot meg a belsejét. Régen emlékeim szerint azért befedte.
2020. aug. 26. 11:16
6/7 A kérdező kommentje:
Hibakód olvasóval ki lehet olvasni, hogy miért jelzett? Alacsony olajszint, jeladó hiba stb.
2020. aug. 26. 13:33
7/7 crudy válasza:
Mivan?? A betolton beneztel? Meg talan be is vilagitottal? Es mit lattal? Olajos vezermutengelyt, meg lancot gondolom.
Hat az van, hogyha ellepi az olaj a lancot, gondolom a tetejet akkor ketszer annyi olaj van benne mint kene, az osszes olaj elfer a karterban tehat ha hideg a motor akkor az olaj nagyresze lent van amit te a szelepfedelen keresztul nyilvan nem latsz. Nem hogy a szintet nem tudod beloni, de meg az olajat sem latod csak olajos alkatreszeket.
Tolts ra egy par decit oszt jovan, amikor kezd keves lenni akkor csak neha neha kigyullad aztan elalszik. Meg csak tonkre se ment semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!