Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ki melyik trafipax appot ajanlja?

Ki melyik trafipax appot ajanlja?

Figyelt kérdés
2020. aug. 26. 09:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
55%
Traffi hunter. Ha valahol gyorsan mentem éjfélig át tudom nézni, hogy jelentettek e traffit.
2020. aug. 26. 09:32
 2/11 A kérdező kommentje:
Olyan nincs ami sipol ha trafi van a kozelben?
2020. aug. 26. 09:53
 3/11 anonim ***** válasza:
84%
Waze. Nem sípol, hanem bemondja, hogy trafipax várható, ha nincs lenémítva és fut az alkalmazás.
2020. aug. 26. 09:59
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Minek az? Nem szoktál te gyorsan hajtani. Akkor meg minek?
2020. aug. 26. 10:19
 5/11 anonim ***** válasza:
Még egy szavazat a Waze-ra
2020. aug. 26. 10:21
 6/11 anonim ***** válasza:
33%

A Waze még nem szűnt meg? Arról volt szó.

Azzal az a baj, hogy közösségi visszajelzések alapján ír ki trafikat. Lehet van adatbázisa is, nem tudom. Ahol sokan használják, ott jó. Ahol elvétve, akkor kevésbé lehet rá támaszkodni.

2020. aug. 26. 10:40
 7/11 anonim ***** válasza:
75%
#6 pont az az előnye, hogy közösségi alapon működik (országos szintű közösség), ezért ennyire precíz és pontos. Igen képzeld trafikat általában forgalmas helyekre raknak, nem valószínű, hogy felsővalagpusztán a kukoricaföld mellett, az erdei úton fognak letrafizni mert a waze nem szólt neked. Amúgy meg nem tudom mi lenne szerinted pontosabb ha a orfk adna ki egy appot?
2020. aug. 26. 10:53
 8/11 anonim ***** válasza:
19%
Évekig használtam a Waze-t Budapesten. Nem sokan voltak körülöttem, akiknél szintén ment volna. Tíz jelzésből 9 nem volt valós.
2020. aug. 26. 10:57
 9/11 anonim ***** válasza:
50%

Waze még mindig a legjobb.

közösségi funkciók miatt a leginterkatívabb és legdinamikusabban követi az aktuális helyeztet.

Az utvonaltervezésénél van csak néha gond, képes nagyokat kerülni, bonyolítani 1-2 perc nyereségért. De trafipax ellen a legjobb

2020. aug. 26. 11:15
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
A Waze-val csak egy kis baj van. Sok agyatlan akkor is traffit jelent, ha lát egy helyszinelés miatt parkoló redőrautót, egy BKK-s forgalomszámláló autót, vagy bármit, ami kicsit is emlékeztet a traffipaxra. De azért még mindig megbízható, aránylag kevés a vaklárma.
2020. aug. 26. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!