Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW E46 inditas utan egy...

BMW E46 inditas utan egy hosszabb beep?

Figyelt kérdés

Hali.

2002 E46 320d Touring.

Beinditom, elindulok vele majd egy 5mpvel kesobb jon egy "Beep".

Semmi hiba, semmi nem villanik fel. Megis mi ez? Minden rendben van taposd a gazt pittyeges?

2020. aug. 24. 18:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
minden rendben vanik
2020. aug. 24. 18:20
 2/11 anonim ***** válasza:
Huhh, volt E46-om de pontosan így nem tudom mi lehet. 3 fok feletti a hőmérséklet szóval az nem lehet.....nem tudom hogy pl övre be-e lehet állítani vagy valami másra, de tuti normális csak rá kell jönni mi van beállítva.
2020. aug. 24. 18:29
 3/11 anonim ***** válasza:

külső hőmérsékletet jól méri az autó? Van egy automata, hogy jelez 3 fok alatt és megjeleníti a külső hőmérsékletet (jeges útra figyelmeztet ez által)

olyat is lehet állítani, hogy hátramenetben adjon jelzést

legjobb, ha elolvasod a kézikönyvet: [link]

2020. aug. 24. 18:45
 4/11 anonim válasza:
A hidegre figyelmeztet (csúszós út).
2020. aug. 24. 20:37
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha a hidegre figyelmeztet akkor villognia kell a középső kijelzőn a külső hőmérsékletnek is pár másodpercig. Igaz akkor tuti rossz a hőmérő mert az 3 foktól lefelé jelez csak.
2020. aug. 24. 20:41
 6/11 A kérdező kommentje:

A homero nem rossz, mindig a realis hofokot mutatja, illetve nem ingazik -25 es +30kozott. Szerintem ez kivan zarva.

Ovre en is gondoltam, de ha nem csatolom be magam sem pittyeg tovabb.

2020. aug. 25. 13:03
 7/11 anonim ***** válasza:
e46 nem figyelmeztet az övre...Ha égve marad a kézifék lámpa és a kipörgésgátló jel amikor pittyenik,akkor kormányszög jeladód ment el.
2020. aug. 26. 13:51
 8/11 anonim ***** válasza:
De lehet a kézifék miatt is,ha mondjuk mostanában szereltetted...
2020. aug. 26. 13:52
 9/11 A kérdező kommentje:

A 7es valasznak.

Nem maradt egve egeszen tegnapig, az auto mar regota megvan. Sima pittyenes semmi nem vilagitott. Tegnap beinditottam es sargan vilagit a kezifek es a kiporgesgatlo kozepen. Abs jelado hatul, vagy kormanyszog jelado lehet?

2020. aug. 27. 13:51
 10/11 anonim ***** válasza:
9-ra kormányszög jeladó elment sztem csak.Az enyém is csinálja néha mert állíttattam a futóművet és picit elment a kormányszög.Esetleg próbáld meg h. beinditod aztán kitekered balra jobbra ütüzésig a kormányt és utána állítsd le.Lehet eltűnik igy is a hiba.Ha nem,akkor el kell vinni kódoltatni ,vagyis beállíttatni a kormányszög jeladót.
2020. aug. 28. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!