Huhh, volt E46-om de pontosan így nem tudom mi lehet. 3 fok feletti a hőmérséklet szóval az nem lehet.....nem tudom hogy pl övre be-e lehet állítani vagy valami másra, de tuti normális csak rá kell jönni mi van beállítva.
2020. aug. 24. 18:29
3/11 anonim válasza:
külső hőmérsékletet jól méri az autó? Van egy automata, hogy jelez 3 fok alatt és megjeleníti a külső hőmérsékletet (jeges útra figyelmeztet ez által)
olyat is lehet állítani, hogy hátramenetben adjon jelzést
Ha a hidegre figyelmeztet akkor villognia kell a középső kijelzőn a külső hőmérsékletnek is pár másodpercig. Igaz akkor tuti rossz a hőmérő mert az 3 foktól lefelé jelez csak.
2020. aug. 24. 20:41
6/11 A kérdező kommentje:
A homero nem rossz, mindig a realis hofokot mutatja, illetve nem ingazik -25 es +30kozott. Szerintem ez kivan zarva.
Ovre en is gondoltam, de ha nem csatolom be magam sem pittyeg tovabb.
2020. aug. 25. 13:03
7/11 anonim válasza:
e46 nem figyelmeztet az övre...Ha égve marad a kézifék lámpa és a kipörgésgátló jel amikor pittyenik,akkor kormányszög jeladód ment el.
2020. aug. 26. 13:51
8/11 anonim válasza:
De lehet a kézifék miatt is,ha mondjuk mostanában szereltetted...
2020. aug. 26. 13:52
9/11 A kérdező kommentje:
A 7es valasznak.
Nem maradt egve egeszen tegnapig, az auto mar regota megvan. Sima pittyenes semmi nem vilagitott. Tegnap beinditottam es sargan vilagit a kezifek es a kiporgesgatlo kozepen. Abs jelado hatul, vagy kormanyszog jelado lehet?
2020. aug. 27. 13:51
10/11 anonim válasza:
9-ra kormányszög jeladó elment sztem csak.Az enyém is csinálja néha mert állíttattam a futóművet és picit elment a kormányszög.Esetleg próbáld meg h. beinditod aztán kitekered balra jobbra ütüzésig a kormányt és utána állítsd le.Lehet eltűnik igy is a hiba.Ha nem,akkor el kell vinni kódoltatni ,vagyis beállíttatni a kormányszög jeladót.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!