Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire gáz hogy közel 22...

Mennyire gáz hogy közel 22 évesen férfiként nincs még saját autóm?

Figyelt kérdés
Félreértések elkerülése érdekében, a jogsit már évek óta megszereztem. Sokan élünk a háztartásban és szűkösen, sok a kiadás. Azóta is spórolok, amit lehet félreteszek. Emellett eléggé frusztrál, hogy velem egykorúak és kisebbek is mind rendelkeznek autóval a környékemen. Még tanulok is ezek mellett. Meg egy kocsi után rengeteg a kiadás, a biztosítások, javítgatások, benzin sincs ingyen, nem akarok kölcsönből olyant tenni, amit évekig nem fogok tudni visszatörleszteni. Persze az volna a normális, ha szülők külön kocsit tudnátok biztosítani nekem, mint a legtöbbeknek, de ezt nem engedhetnénk meg magunknak. Csak néha eszembe jut, és gondoltam rákérdek másoktól, például mikor melóba, vagy órákra a legtöbben autóval járnak be, én pedig gyalog vagy busszal. Olyankor elég gáz, hogy mit gondolnak rólam, hogy ez a gyerek csóró/ béna/ nem tud vezetni, bár az az igazság, de sokszor elég gáz érzés. Ti mit gondoltok?

2020. aug. 23. 00:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Miért lenne gáz? én is 22 vagyok, és nekem sincs. Sőt, a szüleim 50 felé közelítenek, és nekik sincs. Inkább a szüleidet, testvéreidet segitsd, hogy legyen mindennap enni, minthogy kocsit vegyél, és tartsál fen.
2020. aug. 24. 15:06
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem gaz, sporolsz egy csomo penzt.
2023. jan. 28. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!