BMW 530d (218 le) furcsa szag?
Figyelt kérdés
Üdv. Az autót nemrég vettem, és már megvételkor is feltűnt, hogy furcsa illat van az autó körül ha jár a motor. DPF, EGR minden benne van, gyári állapotú az autó, nem füstöl, szépen indul a motor és menet közben nem érezni semmit, jól húz. Csak álló helyzetben van ez a furcsa gázolajos (de nem tiszta gázolaj) szag. Az előző autómnak (320d) nem volt ilyen szaga, pedig abba volt kilométer bőven.
Valakinek van tapasztalata, tippje hogy mi lehet? Köszi a válaszokat.
2020. aug. 19. 12:11
2/6 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom mihez hasonlítani. Kicsit érezni rajta a gázolajat, de valahogy más. :D Nem füstöl, olajat nem eszi, szépen jár amúgy a motor.
2020. aug. 19. 15:28
3/6 anonim válasza:
Esetleg a kipufogó-rendszernél nem ereszt valahol?
4/6 A kérdező kommentje:
Nem hallani hogy kifújna.
2020. aug. 20. 10:16
5/6 anonim válasza:
Nálam is most van ilyen jelenség, csak 530d-nél. Nekem is szépen indul szépen jár, viszont egy kis idejig ilyen szúros szagot ereszt. Valszeg kezdő porlasztóhiba, el kell küldeni bevizsgáltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!