Szerintetek van rá lehetőség? Jogsi
szerdán ha délután mész akkor biztos hogy már megkapták az adatokat (elvileg 3. munkanapon azaz csütörtökön kéne menni de nekemis megvolt 2. nap)
ott lefényképeznek és kapsz egy papirt amivel vezethetsz (idén jött ez a kormány rendelet hogy lehet vele vezetni) de ezt ugyis elmondják vagy rákérdezel
ha házhoz rendeled a kártyát akkor 1-2 hét alatt megjön, ha oda rendeled akkor 8 munkanapon belül megjön (nekem 3. napon) és kapsz üzenetet telefonra hogy mehetsz érte (10-12 között szoktak írni általában)
Kedves előző válaszoló!
Ez mennyire biztos infó, hogy azzal a papírral már lehet vezetni?
Neked pedig gratulálok! :) Nekem is ma lett meg pont a forgalmi és megyek is szerda délután okmanyirodaba😁
anyira biztos hogy én olvastam a rendeletet
de hogy ez kinek menyire jelent biztosságot azt nemtudom
Nagyon Köszönöm a válaszokat:) 7. Neked pedig külön Gratulálok és vezess óvatosan! :)
(barátnőm a héten volt es neki külön ki hangsúlyozták,hogy nem vezethet ezzel a papírral)
Tényleg eléggé hülyén fogalmazták meg, viszont ez szerintem csak akkor érvényes ha már volt jogosítványod és benne vagy a rendszerben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!