Az autó ablakmosó tartályába csak desztilált vizet szabad önteni vagy jó a csapvíz is?
Figyelt kérdés
2020. aug. 16. 21:36
11/11 anonim válasza:
"Én kocsit se szeretem mosni itthon, mert nagyon kemény a víz és brutálisan foltosan szárad."
Mért nem szárítod meg? Vannak erre nagyon jó mikroszálas autószárító törölközők. Tényleg nagyon jók és nem nagy munka. 10 perc alatt tökéletesen száraz a teljes karosszéria.
Nekem eszembe nem jutna úgy autót mosni, hogy lelocsolom és jól van az úgy, majd megszárad. Úgy tényleg nagyon csúnya vízkőfoltos lenne. Sőt, én szárítás után ilyen pumpás gyorswaxszal is át szoktam törölni. Nagy szép csillogást ad a fényezésnek és kizárt, hogy foltos maradjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!