Merőleges parkolás szűk egyirányú utcákon?
Ja bocs, már értem.
Akkor annyi a trükk, hogy tolatva kell parkolni és már előremenetben olyan szögben állsz meg, hogy beférjen a segge.
Nyilván van olyan hosszúságú/fordulókörű autó, amivel már fizikailag nem lehetséges tili-tolizás nélkül beállni.
Ja ebbe még nem vagyok valami profi hozzászoktam, hogy széles helyeken tudok tolatni, de persze jó volna ezt is megtanulni. Ma sikerült így beállni, de kicsit megizzasztott mert kétszer is előre kellett gurulni, hogy rendesen alá tudjam szedni. Közben találtam róla videót azon is hasonlóan mutatják be:
https://www.youtube.com/watch?v=nlT_aIYshqc&feature=youtu.be
Jó béna ez a videó.
Az első kereket tudod irányítani, a hátsók mindig egyenesen állnak, csak tili-tolizod.
Ha balra-hátra tolatsz be, akkor arra koncentrálj hogy a bal hátsó kerék közepe (sárvédőív teteje) közel legyen tárgyhoz amit ki kell kerülnöd, lehet ez akár autó, oszlop, tökmindegy.
Akkor tudsz a legszűkebben odaparkolni, ha minél közelebb van az a tárgy a sárvédőívhez oldalirányban és hosszban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!