Seat Toledo (Stella) vélemény?
Figyelt kérdés
Ezen a típuson tanultam vezetni, és nagyon megtetszett. Ilyet szeretnék első autónak. Mi a véleményetek erről a kocsiról?2020. aug. 15. 16:29
2/9 A kérdező kommentje:
benzines-be mennyire ajánlott venni?
2020. aug. 17. 13:46
3/9 anonim válasza:
Nem igazán ajánlom a VW csoport benzines motorjait. Gyengék, sokat esznek, hajlamosak az olajfogyasztásra. Egy jó 110 lovas AFN-ben nem fogsz csalódni.
4/9 A kérdező kommentje:
köszi!:)
2020. aug. 17. 14:31
5/9 anonim válasza:
Én meg nem ajánlom az 1,9 tdi-t. Régi típus, és bár megbízható volt, keveset fogyasztott, épp ezért beletettek sokan félmillió km-t is. Megadhatja magát a kettőstömegű (200 ezer ft), a turbó is felújításra fog szorulni ennél a távnál (szintén 2-300 ezer alsó hangon), és akkor mèg adagoló meg mindenféle egyéb hibaforrásról nem beszéltem. SDI-vel még megvenném, bár az kissé lomha, cserébe se turbó se kettőstömegű. Én nem tudom hogy meri bárki is nyugodtan ajánlani ezt a már 18-20 éves motortípust annak tekintetében, hogy az előbb említett két főbb alkatrész cseréje félmillió ft alsó hangon
6/9 anonim válasza:
Hármashoz csatlakozom annyiban, hogy a 2013 előtti benzines motorok valóban nem a legjobb konstrukciók a VW-től, ebbe az FSI, TSI és TFSI is beletartozik. 2014-től jók, bár a nagyobb teljesítményű darabok valamennyi olajat még mindig esznek (de normális olajcsere-periódussal ez elhanyagolható).
Nekem jelenleg 2.0 TFSI-m van (2015, 230 LE-s konfiguráció), az olajszint-mérő durván a felénél/harmadánál van az éves olajcsere alkalmával (vagyis bőven minimum szint fölött), pedig odalépek neki néha rendesen.
7/9 anonim válasza:
Toledo 1.6 8v benzinesem van már lassan 7 éve. Motorikusan semmi gond nem volt még vele. Nyolcat eszik 100-on vegyes használatban. Meg vagyok vele elégedve, bár már kezd öregedni.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mindenkinek! :)
2020. aug. 21. 21:01
9/9 A kérdező kommentje:
És köszi a segítséget🙂
2020. aug. 21. 21:02
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!