Létezik olyan FM transzmitter ami nem serceg, vagy csak kis mértékben?
Figyelt kérdés
Van 2200 forintos és 15000 forintos FM transmitterem is, de ugyanúgy serceg mindkettő. 2006-os Swiftem van, nem cserélem le a gyári rádióját, mert nagyon pöpec amúgy, kinézetre is pont beleillik a design 😄 Marad a CD ha normális hangzást szeretnék, vagy van valami normális FM transmitter is a piacon, csak én nem találtam meg?2020. aug. 14. 20:52
1/9 anonim válasza:
Xiaomi Roidmi-Mojietu 3S. Telefonra kell egy app és be tudod állítani melyik frekin legyen. Kicsi, úgy néz ki mint egy sima töltő.
2/9 A kérdező kommentje:
Ez nem serceg annyira?
2020. aug. 14. 21:17
3/9 anonim válasza:
A jobb minőségűek nem sercegnek, de olyan frekvenciát kell találnod, ami közelében nincs másik.
4/9 A kérdező kommentje:
Na az meg a másik nagy kihívás 😄
2020. aug. 14. 21:50
5/9 anonim válasza:
A drágák alig hallhatóan sercegnek. Nyilván nem várhatsz el tökéletes stúdió minőséget, de nem is szabad ilyet elvárni. A célnak tökéletesen megfelel.
6/9 anonim válasza:
Vettem valami noname transmittert media marktban 6-7 ezer Ft-ért, szivargyújtóba be, 108.0 MHz-re belőttem és tök jól működik a telefonommal. Egy hátránya azért van. A sorrend fontos, hogy indulok, mert előbb indítanom kell a motort majd utána csatlakozni a transmitterre bluetooth-al. Ez azért kellemetlen mert pl. tankolásnál ha leállítottam a motort, indítás után hiába csicsereg, hogy "connected", telefonon elindítva a spotify-t, vagy inkább folytatva, csak a telefon szól. Lehet megint Bluetooth-t kikapcsolni telefonon, bekapcsolni, várni amíg csatlakozik és úgy indítani a zenét. Viszont néha nem esik szét és szól a kocsi hangrendszerén keresztül leállítás-indítás után.
Mondjuk szól rendesen, nem hallom, hogy sercegne.
7/9 anonim válasza:
Bármilyen transmittert használhatsz, akár FLAC-ot is játszhatsz rajta, meg sem fogja közelíteni egy gagyi pendrive és youtuberól konvertált mp3 minőségét. Pedig az mp3 is a béka segge alatt van.
8/9 anonim válasza:
Azota talaltal valami normalisat? Ugyanez a bajom. 😀 van egy regi de nagyon rossz minosegu a hang. Vennek ujat de nem tudom melyik eri meg.
9/9 A kérdező kommentje:
Igen, amit az első válaszoló írt. A zenét marha jól lejátssza, sercegés nélkül szinte, viszont két tetű idegesítő dolog van benne. Az egyik, hogy nem lehet Bluetooth kihangosítóként használni, mert nincs mikrofonja, csak a hangot viszi át a kocsi hangszórójára, de engem nem hall akit hívok. Mondjuk annyit nem telefonálok kocsiban, szóval nem annyira érdekel. A másik idegesítőbb nekem, az pedig az, hogy minden elinduláskor újra kell csatlakoztatni a Bluetoothon. Nem csatlakozik automatikusan, amikor ráadom a gyújtást.
2020. nov. 7. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!