Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem számít a pénz, bármilyen...

Nem számít a pénz, bármilyen autót vehetsz - de csak egy autód lehet. Mit vennél?

Figyelt kérdés

A címben a lényeg.

Tegyük fel, hogy nem számít a pénz. A vételár is teljesen mindegy, a fenntartás is teljesen mindegy, viszont csak egy darab autód lehet, nincs hétvégi autó, nincs járkálós a városba, csak egy lehet, amivel megoldod a napi ingázást, a nyaralást, a belvárosi dugóban araszolást, és a hétvégi élményvezetést is - már ha van rá igényed.

Mit vennél, és miért pont azt?

#autó #mindennapra
2020. aug. 10. 11:11
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
33%
Audi SQ7 vagy S8, ezek tényleg mindenre is jók. Hangulatomtól függ, melyiket választanám éppen.
2020. aug. 10. 22:30
 22/35 anonim válasza:
30%
Egy E34 M5-öt választanék, családinak is használható lenne, élményautónak is elmegy, és mert az egyik legszebb autó :) :) :D
2020. aug. 11. 03:24
 23/35 anonim ***** válasza:
79%

Mármint a pénzből csak egy autót vehetek, vagy örökké csak egy kocsim lehet? Utóbbi badarság szerintem.

Ha egy autót vehetnék a pénzből, elgondolkodnék egy amerikai V8-as veteránon.

2020. aug. 11. 07:46
 24/35 anonim ***** válasza:
33%

2017 Nissan GT-R.

Négy ember elég jól elfér benne, egész nagy csomagtartója, nagyon jól gyorsul és nekem személyesen a kedvenc autóm ;)

2020. aug. 11. 10:28
 25/35 anonim ***** válasza:
51%

#24 vagyok

Vagy ha nem R35 GT-R akkor az R34 V-spec Millenium Jade

Valószínüleg a világ legszebb autója.

[link]

2020. aug. 11. 10:34
 26/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigieket!

Én mindenkinek dobtam egy zöldet, érdekes, hogy mégis minden válasz le van pontozva. :D

2020. aug. 11. 11:56
 27/35 anonim ***** válasza:
63%
Kíváncsi vagyok hogy ezek a lepontozó bajnokok hány értelmes választ írtak már :D
2020. aug. 11. 13:32
 28/35 A kérdező kommentje:

@27

Én amit észrevettem, mint BMW tulajdonos, hogy ha bárhová leírom, hogy nekem BMW-m van, hiába hasznos a válaszom (mert mondjuk ebben a témában lett írva kérdés), biztos hogy lepontoz a Dacia-gang.

Itt is ez van, az okoska nem veszi észre, hogy itt mindenki egy elméleti, abszolút személyes preferencián alapuló kérdésre válaszolt, hanem azt nézi és pontozza, hogy neki éppen tetszik-e az a bizonyos autó, amit leírt a válaszoló.

Ezt a pontozós rendszert nagyon át kéne dolgozni, bár igazából nincs is sok jelentősége :D

2020. aug. 11. 14:09
 29/35 anonim ***** válasza:
0%
Igen, szerintem az lenne jó, ha a válaszoló csak akkor pontozhat, ha válaszolt is a kérdésre, de lehet hogy ez em segítene.
2020. aug. 11. 14:24
 30/35 anonim ***** válasza:
13%
Hetente másikat.
2020. aug. 11. 16:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!