Mi van a csomagtartóban? (Audi A6 C5 Limousine 1998 1.8T Tiptronic)
Figyelt kérdés
Épp ma néztük, hogy miért nem jó a tolatóradar a kocsiban, amikor a bal fedél alatt a fekete, fém tartószerkezeten (ami nem tart semmit) megláttam egy zárat. A kulccsomón pedig pont egy olyan kulcs van, amit oda betudok tolni. Ez egy kis kulcs, kisebb mint egy házkulcs, és vastag. Ha elfordítottam, látható változás nem történt, de egy olyan hangot hallottunk, mint amikor megnyomod a "kinyit" gombot, és a központi zár minden ajtót nyit, de nem zárt be semmit, nem nyitott ki semmit. CD-tár nincs benne, lekérdeztem alvázszám alapján, CD-tár nélkül lett kérve.
Valakinek ötlete, hogy mi lehet az?
2020. aug. 10. 00:54
1/6 anonim válasza:
Csempészárut tartó box.
Autó alá, ülések mögé/alá nézz be.
3/6 anonim válasza:
Kézikönyvet lapozd végig, benne kell hogy legyen.
4/6 anonim válasza:
Ha rákeresel az autó leírásában, ott van, hogy "csomagtérben zárható rekesz".
5/6 A kérdező kommentje:
#3-#4 Végigmenten az egészen, szerintem nem gyári a cucc, nincs ott.
2020. aug. 10. 21:17
6/6 anonim válasza:
Ha esetleg le tudnád fényképezni, és a kulcsát is, lehet okosabbak lennénk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!