Szoktatok érezni különbséget a magyar benzinkutakon kapható üzemanyagok minősége között? Ha igen, akkor miben nyilvánul meg?
8# D. Brasco
Szoval a matematika nem szamit, az csak egy "hisz a placeboban"
En hetrol hetre centire ugyanazt az utat jarom be a kocsival, percre pontosan ugyanabban az idoben (tehat a csucsforgalom merteke is ugyanaz). Ha szombaton a heti bevasarlas utan a Chevronnal tankolok, akkor a benzin eleg szombat reggelig, amikor a heti vasarlas utan megint telitankolok. Ha vasarnap megyunk valahova, akkor a ferjem kocsijaval megyunk, az en kocsim a szombati bevasarlastol hetfo reggelig pihen. Ha az Arconal tankolok, akkor pentek delutan, meg mielott befejezem a munkam, meg kell allnom valahol tankolni. Volt olyan, hogy vasarlas utan nem alltam meg tankolni, mert felo volt, hogy a fagyasztott cuccok kiolvadnak a 40 fokban, es csak hazarohantam a cuccokkal, kipakoltunk a kocsibol, es a ferjem ment vissza tankolni - es nem tudtam, hogy o az Arcohoz ment, mert az egy hangyakopesnyivel olcsobb volt. Csak a kovetkezo pentek delutan karomkodtam...de nagyon.
Aztan a ferjemnek is az orrara kotottem, hogy az arco felejtos, es tiz nap mulva kozolte, hogy
majdnem 100 km-vel tudott tobbet menni a chevron-benzinnel, mint ahogy szokott az arcoval.
Fura dolog ez a placebo :D :D :D
Igen. SHELL prémiummal szebb a hangja a kocsinak. MOL, LUKOIL, OMV próbálva. A SHELL-é jobb. OMV prémium dízeljével télen könnyebben indult ismerősöm régi FORD-ja. Önmagában ezek miatt nem tankolnám a drágábbat, de
95-öst benzines autóba nem merek tankolni, a 10% etanol szépen eleszegeti a tömítéseket pár év alatt, amúgy se fiatal az autó. Fűnyíróba is érezhető a 100-as benzin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!