Ez melyik része lehet egy Suzuki Swift-nek?
Megvásárolni tervezek egy 1.3-as 2010-es Swift GLX-et és ügyfélkapun visszanéztem 2014-től az összes műszaki vizsga eredményeit, képeit. Minden okénak tűnik, de a legutóbbi vizsgánál volt fent egy kép amit nem tudok mire vélni, egyáltalán azt sem tudom, hogy ez micsoda lehet és utalhat-e bármi gyanúsra:
Olyan mint valami kábeltartó konzol vagy nem tudom, igazából baromira nem értek hozzá.
Ti mire tippeltek?
Nyilván arra a 4 kábelre (kábel?) gondolok, amiből 3 abban a "tartóban" van, egy meg külön. Az a tartó is olyan, mintha valahol fixen ott kéne lennie (mondjuk a háttérban van az a lyuk és abba belepattintva), a 4 kábelből meg 3 van csak benne, egy szabadon.
Ott van a kérdés végén, hogy:
"Olyan mint valami kábeltartó konzol, vagy nem tudom, igazából baromira nem értek hozzá".
Ennél jobban nem tudtam leírni, elnézést. A "kábel", vagy a "tartó", vagy a "konzol" nem volt világos, hogy ez alapján mire gondolhatok?
A 2. válaszolónak le is esett, hogy mire vagyok kíváncsi, szóval a 3-as meg a 4-es kicsit úgy tűnk, mintha csak kötözködni jött volna ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!