Miért villog az esp visszajelző lámpa?
Kis utánajárással ezt találtam:
When you disconnect and re-connect the battery, ESP® system functions other than ABS will be deactivated and the slip indicator light will blink 1 time per second. In this case, use the following procedure to reactivate the ESP® systems:
1) Drive your vehicle straight ahead without tire slippage at a speed until the slip indicator is turned off. (Drive straight for approximately 35 km/h (22 mph) or more and 10 seconds or more.).
2) The slip indicator light will go out and the ESP® systems (other than ABS) will be re-activated.
It may take more than few seconds before the slip indicator light goes out depending on the road surface condition.
----------------------
Magyarul: ha leszeded az akkumulátor sarut, ABS kivételével a többi ESP rendszer kikapcsolódik. Újraaktiváláshoz egyenes úton kell vezetned legalább 10 másodpercig.
Az kimaradt a fordításból, hogy legalább 35 km/h kell menned abban a 10 másodpercben.
Ez valamilyen újra-kalibrációs folyamat lehet.
"Gondoltam hogy lambdaszonda vagy gyertya lehet a probléma"
erre azért kíváncsi lennék, hogyhogy pont ezek jutottak eszedbe diagnosztika nélkül M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!