Szalonutót vettünk 1500 km-el. Átadáskor jeleztük a kereskedésnek, hogy a lökhárítón van fényezés sérülés. Megegyeztünk, hogy átfényezik ingyen. Karosszérásnál kiderült, hogy valószínűleg meg is van rogyva enyhén. Mire kell figyelnem most?
Nem volt az összetörve. Szalon ilyennel nem szórakozik. Két lehetőség van: 1. hátulról kicsit nekikoccantak, 2. nekitolattak valaminek.
Ez egyértelműen bemutatóautó volt, ilyen dolgok előfordulhatnak.
Le kell venni a hátsó lökhárítót és megnézni, hogy az alatta lévő fém lökhárító sérült-e. Ha igen, azt még cserélni kell és kész. Nem nagy dolog, de ha a szalon sérülésmentesként árulta, akkor ezt a javítást nekik kell állni.
Én biztos fenntartással lennék.
Ha azt elakarták sumákolni ami szemmel látható, akkor mi lehet ott amit nem vesztek észre.
Azt tettük, hogy megkértem a műhelyt, hogy had nézzem át szétszedett állapotában. A lököst már levették, alatti nem látszik sérülés, átnéztük, lefényképeztük. Kikérdeztem a fazont (ő figyelmeztetett korábban, hogy tt nagyobb baj s lehet), de mást nem láttunk (sérülést).
Köszönöm mindenknek a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!