El tud egy autó indulni magától?
Figyelt kérdés
Természetesen járó motornál. Egy ismerős szerint neki egyszer tönkrement a dízelmotoros autójában az adagoló, és indítás után azonnal elindult a kocsi, pár méter után leállította. Szerencsére nem ment neki semminek.2020. aug. 4. 00:17
1/11 anonim válasza:
Ha volt olyan f*sz, hogy sebességben hagyta, persze hogy elindul inditáskor.
2/11 anonim válasza:
Kuplung és fék, illetve kivenni sebességből? Nem értem, milyen embereknek van jogosítványa?
3/11 anonim válasza:
Simán,
berakod sebességbe, kéziféket felengeded és elindítod az autót tapasztalhatod majd hogy elindult az autó előre
4/11 anonim válasza:
Annyiból autótól is függ, hogy van amelyik csak lefullad, bár már alapból úgy indítózni, hogy sebességben van, az nem tűnik fel valakinek...
5/11 3 napos mákos lecsó válasza:
A Dacia kulisszája olyan laza volt, hogy betudta rázni magát 1-esbe álló helyzetben is, és előfordult, hogy nem fulladt le hanem egyszerűen elindúlt.
6/11 anonim válasza:
Tőlem el tud indulni.
De tegezhetsz is.
7/11 anonim válasza:
Az ismerősöd kamuzik. Attól, hogy elromlik az adagoló, még nem fog magától menni az autó
8/11 anonim válasza:
Ez nyílván nem a motortól függ, hogy ott mi romlott el vagy mi nem hanem csak a váltótól. Ha üresben vagy park módban hagyta az automatát akkor nyílván semmiképp sem tud elindulni. Ha nincs összekötve a meghajtás a motorral nyílván esélytelen hogy elinduljon persze ha nem gurul lejtőn pl.
9/11 anonim válasza:
Ha sebességben van akkor az indítómotortól is el tud kezdeni gurulni.
10/11 anonim válasza:
Egyszer csápn beindították a kocsim és üresbe volt aztán forgott a kereke szépen lassan. Mondom wtf? jah, azt mondtam wtf és neki nem értette mit mondok mondtam LoL, azt sem és eljöttem. Állítólag a váltó miatt volt, de nem értettem nagyon más generáció vok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!