Elektromos ablak beszerelése mennyibe kerülne átlagba?
Figyelt kérdés
Egy tekerős ablakemelőt szeretnék legalább elől elektromossá alakítatni, azt szeretném kérdezni, hogy kb ez mennyibe fájna,bármelyik autóban véghez tudják vinni, egy Opel F astráról lenne szó.előre is köszi.2020. aug. 3. 22:59
1/10 anonim válasza:
5000-8000 maga a szerkezet, beszerelés meg attól függ, hogy megcsinálod vagy szerelő csinálja, értelemszerűen ahány ablak szorozd fel annyival.
2/10 anonim válasza:
Én most vettem Mitsubishi Space Starhoz egy vezetőoldali meg egy utasoldali ablakemelőpanelt, 105 ezer forint volt a kettő. Ez csak a panel, motor meg egyebek nélkül. Nyilván ennél olcsóbb volna, ha magadnak akarod sufnituningolni, mivel ezek gyári alkatrészek voltak, de akkor is drága volna szerintem.
3/10 anonim válasza:
Nincs olyan hogy átlagba.
Attól függ milyen autóba kell.
Belehet e szerelni egyáltalán vagy ajtót is cserélni kell.
Bontott vagy új alkatrészt veszel.
4/10 anonim válasza:
Átlagba saccperkápé 43754 Ft / ablak.
5/10 anonim válasza:
Én azt mondom kérdező, hogy engedd el a témát. 100 alatt úgyse áll meg.
Inkább azt a pénzt rakd félre és majd valamikor vegyél újabb autót amiben már elektromos az ablak.
6/10 anonim válasza:
Szerintem is tök felesleges beszereltetni utólag.
Mert ez már akkor nagyon öreg autó és nem ér annyit rákölteni.
AZ hogy néha ha lekell hajtanod nem olyan nehéz dolog.
7/10 anonim válasza:
Nem tudom miért ijesztgetitek, bontottakat kapni bele 5-8 között...
8/10 anonim válasza:
Nekem Golf IV-re pár éve 40.000 Ft-ot mondtak a két első ablakra. Új alkatrészekkel, valami univerzális cuccra.
9/10 anonim válasza:
Egyáltalán a helye meg van az ajtóban?
10/10 A kérdező kommentje:
Ja mindegy csak kivancsi voltam , ennyit azert nem koltok ra.pedig szeretem a kis gyugyut:Ddd azert kosziszepen.
2020. aug. 4. 12:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!