Baj ha ennyivel több kilóméter van az az olajban?
Figyelt kérdés
Van egy 2008 suzuki sx4 em.
Most 9800km van az olajban. A gépkönyv 15000 olajcsere periódust ír elő. Kb 11 ezernél lesz olajcsere. Ez okoz bármi gondot?
Már azért érezni az olaj szagán hogy nem most lett cserélve.
Alapvetően 9 hónap alatt raktam bele ezt a kilométert.
Napi 30-35 km aminek a fele országút.
2020. aug. 3. 18:20
1/4 anonim válasza:
Dehogy baj a 10k km-környékén történő olajcsere épp ideális.
2/4 anonim válasza:
a benne levő olaj is 9 hónapos? bocs a bugyuta kérdésért, de ha az olaj régi, viszont csak az elmúlt 9 hónapban hajtottad a kocsit az lehet gond. Olajat cserélni évente szoktak, vagy az előírt km szerint. Tehát ha két éves az olaj benne, de csak 9800 raktál bele az elmúlt 9 hónapban, akkor az már simán csere érett. Persze nagy katasztrófa nem történt...
3/4 anonim válasza:
bocs, benne van a válasz a leírásban... tekintsd tárgytalannak amit írtam :(
4/4 anonim válasza:
Ha hosszabb utakon volt hajtva és normális olaj van benne akkor nem baj. Azért én 15 ezret se tennék bele. 12-13 ezernél érdemes cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!