Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Aprillia rs 50-et ugye lehet...

Aprillia rs 50-et ugye lehet AM jogsival vezetni?

Figyelt kérdés
Tudom ez így kicsit rövid de a lényeg ennyi :D és még annyi hogy a kwt megkötés ugye nem számít benzineseknel csak néhány helyen úgy írjak mintha benzinnél is lenne kwt.

2020. aug. 2. 22:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#7 hát te tudod, nem beszéllek le róla ha te ezt akarod

én inkább vennék egy 125-ös 4 üteműt

egyébként most akkor forgalomból ideiglenesen kivont?

ilyet se láttam még amugy hogy valakinek meglegyen a simsonhoz a forgalmi

az 58-as henger kicsit érdekes dolog lesz mert forgalmiban be kell hogy legyen írva pontosan hogy mekkora, az meg ugye nem gyári tehát kell műbizonylat róla

ha szerencséd van elnézik vagy simán csak 50ccm lesz benne, ha viszont kiderül hogy 58ccm és 50-ként van a forgalmiban, biztosításban akkor abból lehet adócsalás, biztosítási csalás meg sok hasonló tehát óvatosan csináld az egészet

2020. aug. 3. 11:05
 12/12 3 napos mákos lecsó ***** válasza:

Abban az időszakban lett ideiglenesen kivonva amikor még visszaatták a forgalmit csak levágták a sarkát. Így a "végtelenségig" lehet ideiglenesen kivonva.

Egy simsonnál meg nem számít, hogy 58 köbcenti ha már papíros. Amikor a trabant motort fúratod nagyobb túlméretre azt se íratod be a forgalmiba és nem is bánt érte senki.

2020. aug. 3. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!