Ez egy f astrához képest elég minimális rozsda. A sózott utak szokták így kikezdeni az autókat. A fobfék azért rozsdásodik mert hasonló körülményeknek van kitéve mint a kipufogó. Megáll benne a víz, folyamatosan felhevül aztán visszahül. Szóval természetes, hogy rozsdás. De ha új autó akkor amúgy is cserélnél féket, az összes folyadékot, vezérlést és kezdenél valamit a futóművel is nem?
2020. aug. 2. 16:06
2/13 anonim válasza:
Dehogy vízkáros. 22 éves az autó; ez 22 szezonnyi sós lé amit megkapott minden télen. Látszólag nem foglalkoztak az alvázvédelemmel a tulajok, így ez lett.
Felületi rozsda leginkább, átmész rajta rézkefével, alapozóval és alvázvédővel. A pántokat meg cseréled.
Ez nagy hibának minősül? Az egész elemet kikell vágni ahhoz és újat berakni? Hogy szokott menni?
Nem az enyém az autó, de tervbe van hogy megveszem, ezért tettem fel a kérdést. Munkás autónak kéne. Ez kb mennyi kaszni munka lenne?
2020. aug. 2. 17:48
5/13 A kérdező kommentje:
Amire a spirál rugó tányér felfekszik azt a karosszéria elemet hogy hívják?
2020. aug. 2. 19:50
6/13 3 napos mákos lecsó válasza:
Hát igen, ez eléggé csereérett. Nincs komplett ilyen karosszéria elem?
2020. aug. 2. 21:50
7/13 A kérdező kommentje:
Nem találtam. Bíztam abban valaki tudja a nevét ezeknek az elemeknek. Mi alapján keressek újat.
2020. aug. 2. 22:54
8/13 anonim válasza:
A rugótányér fölötti részt hátsó nyúlványnak hívják. A képen látszik, hogy lyukas, korrodált, ha megütögetnéd kalapáccsal valószínűleg beszakadna az egész. Lakatoshoz kell menni vele, meghajtja lemezből, vagy venni javítóelemet majd megmondja ha ránézett..
2020. aug. 2. 23:32
9/13 anonim válasza:
Szerintem találsz jobbat is, nyugodtan hozzáadhatsz a vételárhoz egy százast lakatolásra...
2020. aug. 3. 05:44
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Esetleg karosszériás a hátsó nyúlványokra tud véleményt mondani? Mennyire rossz a helyzet?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!