Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lakótelepen élek vettem egy...

Lakótelepen élek vettem egy Kawasaki zx 10r motort.Ha reggel beindítom járatni kell pár percig ti ilyenkor ráhúznátok párszor a gázt hogy gyorsabban melegedjen a motor?

Figyelt kérdés

Néha kiviszem a garázsom elé alul minden lakónak van garázs aki lakásvásárlásnál vette hozzá.

Kicsit visszhangzik de nem tudok vele mit csinálni pár percig akkor is melegíteni kell a motort.Néha ráhúzok de nem tiltásig csak olyan 10 ezres fordulatig hogy kicsit jobban hevüljön.

nem tudom hogy érdemes lenne garázsban csinálni de akkor lehet nagyobb hangja van vagy vigyem ki a garázs elé és úgy húzgáljam a gázt?

ma is voltam már motorozni reggel hétkor öt percig duruzsolt a motor.

Akinek van sportmotor paneltelepen ti hogy szoktátok reggel melegíteni?

2020. aug. 2. 09:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Tekerd rá a gázt egy jópárszor! Mehet tiltásig is simán. Járasd amíg üzemmeleg nem lesz. Biztos jó barátaid lesznek a környékbeliek, főleg ha van kisgyerekes akkor meg pláne. De sokáig nem fogod élvezni a motort mert kiütik alóllad az tuti.
2020. aug. 2. 22:30
 12/12 anonim ***** válasza:
94%
Troll.... legalábbis remélem... Ha mégsem, akkor elárulnád nekem, miért jobb az a motornak hogy hidegen álló helyzetben pörgeted, mint hogy elindulnál és pár ezres fordulaton haladva szépen bemelegedne?
2020. aug. 3. 05:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!