Berregő hang a vezérlés alól vagy valahonnan onnan renault clio 2 1.4 16v ?
sziasztok tegnap előtt volt az autóm vezérlés cserén vízpumpával együtt, kapott egy új jobboldali motortartó bakot meg egy váltótartó bakot. Tegnap este ahogy jöttem haza erös zörgő hangra lettem figyelmes 1500-2000kozotti fordulaton amit nem tudok eldönteni honnan jön ma reggel ahogy beindítottam szépen szólt kb 20km megtétele után üzemmelegen jött elő. Elképzelhető hogy a szerelő valamit elkurt a vezérlésben vagy csak valami be rezonál? Segítsetek.
Renault clio 2 1.4 16v tech run k4ja712 motorkód.
A motorkód itt nem játszik, viszont motortartó bakot nem egyesével cserélünk, a másik oldali is ugyanolyan öreg és fáradt.
Valszeg az új jobb oldali el tudja látni a feladatát, viszont így a balosra nagyobb feladat hárul, és mivel az is öreg és kevésbé rugalmas (még ha nem is látszik rajta), onnan jöhet a hang.
Renaultokon 2 motortartó van, 1 hidraulikus, meg a váltónál egy nagy durung. Hátul csak egy nyomatéktámasz van. Elég elbszott konstrukció. :(
Nem a kipufogó rendszered zörög?
Az a másik, ami elég szerencsétlenre sikerült a renaultoknál. Képesek 2 vékony gumigyűrűn fellógatni egy komplett kipufogórendszert.
Opelhez szokott tulaj egyből a szívéhez kap, ha meglát egy ilyet.
Bár azokon meg más szar...(motorok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!