Adott 4 millió forint. Milyen autót vennél?
Attól függ;
Család nélkül: Mazda Mx-5, Honda Civic
Családdal: C Merci, BMW 3, Audi A4
Nagyobbat nem érdemes ekkora költségvetésnél, mert a gumi/fék/fogyasztás/alkatrész költség arányos a mérettel. pl BMW 5, Jaguar XF nem romlik el, de sok az éves fenntartása.
Az Infinity és Lexus is drága mulatság, megvenni és karbantartani, javítani is.
Inkább egy egyszerűbb, átlagautót kell akkor már venni.
A japán és német prémium kategórián kívül is vannak rendhagyó autók.
Éppen a VW-től sem vagyok elájulva, szintén elég népautók (nem csak a neve miatt) és van velük épp elég gond.
A kérdező a kérdésben a válaszolóktól kérdezi, hogy mit vennének.
Azt nem tudhatom, hogy mi tetszik, vagy mi tetszene még meg a kérdezőnek.
Akkor inkább azt javaslom, hogy nézzen végig az autókínálaton, vagy lapozgasson autókatalógusokat. Van választék. Amit én vennék, azt az előző oldalon már leírtam, elektromos autó párti vagyok. Tudom, most a totalcar jútyúk csatorna húzta le az elektromos autókat, de ha megfigyeled, a holdudvarukkal együtt ők ebből élnek: ez szar, az szar. Mert ez kell a népnek, ezt nézik sokan, ebből van bevétel.
A fő gond, hogy megbízható luxushoz a 4 millió igen sovány.
Max. Mercedes A, B és C osztályt lehet enyiért német prémiumból venni, úgy-e MB első modernizálás hullámának beérett autó pont itt vannak árban.
Ha alkatrésznek vesz egy gazdasági totálkáros típus azonost, akkor ha mind kettő jól van kiválasztva ritka japán autót is lehet venni, visszont kopó aljatrészeket is be kell tankolni a netről. Persze totálkáros nélkül is megvehető, csak ár közeli kozkázat lehet.
Tuti túl gondoltam a ritkát. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!