Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Adott 4 millió forint. Milyen...

Adott 4 millió forint. Milyen autót vennél?

Figyelt kérdés
Ezen felül egy milliód marad az esetleges költségekre. Szereted az autókat, nem valami unalmas sablon autót akarsz. Mit vennél?

2020. júl. 30. 11:22
1 2 3 4
 21/32 Isti1976 ***** válasza:
68%

Attól függ;

Család nélkül: Mazda Mx-5, Honda Civic

Családdal: C Merci, BMW 3, Audi A4

Nagyobbat nem érdemes ekkora költségvetésnél, mert a gumi/fék/fogyasztás/alkatrész költség arányos a mérettel. pl BMW 5, Jaguar XF nem romlik el, de sok az éves fenntartása.

2020. aug. 2. 10:48
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Infiniti vagy Lexus, ha nem akarsz vétel után még rálocsolni több milliót. Bmw ugyanolyan tucatautó, mint bármelyik más, csak drágább a fenntartása. Az utóbbi kb 20 évben csak a gond van velük. VW jobban jársz, ha németet szeretnél.
2020. aug. 7. 13:27
 23/32 anonim ***** válasza:
72%

Az Infinity és Lexus is drága mulatság, megvenni és karbantartani, javítani is.

Inkább egy egyszerűbb, átlagautót kell akkor már venni.

2020. aug. 7. 13:59
 24/32 anonim ***** válasza:
Igen csakhogy a kérdező leírja egyértelműen, hogy nem átlag autót akar. Lexus nem igényel annyi karbantartást, mint egy Bmw, nincsenek egetrengető típushibái. Alkatrészárak se olyan vészesek általában. Ezzel szembe Bmw sorra gyulladnak ki, de olyan szinten, hogy porrá égnek. És ez rengetek típust érint márkán belül. N motorkóddal szinte mindegyik betegágy. Lánc szétmegy már 100e km körül, szívósor gondok, csapágyas lesz stb. vw group autóinál is akadhat gond ha láncos a vezérlése, de olcsóbb a cseréje, mint egy Bmw-n. Kényelemre meg jobb szerintem, mint egy bmw. Megbízható láncos autóból maradnak a japán márkák. Lexus, Infiniti, Nissan, Honda,Toyota, Suzuki. Mitsunál nem a legjobb a lánc. Újabb turbós benzineseknél főleg már itt is akadhatnak gondok a lánccal. Tehát ha vw/audi akkor vezérműszíjas megbízhatóbb.
2020. aug. 7. 14:21
 25/32 anonim ***** válasza:
57%

A japán és német prémium kategórián kívül is vannak rendhagyó autók.

Éppen a VW-től sem vagyok elájulva, szintén elég népautók (nem csak a neve miatt) és van velük épp elég gond.

2020. aug. 7. 14:29
 26/32 anonim ***** válasza:
Egy idő után minden autóval lesz gond. A nem mindegy, hogy 5 vagy 20 év múlva. Huszonötöske, kérdező gondolom várja a márka és típuslistát azokról a megbízható luxus márkákról amik vannak még német és japán kívül. Range rover? :D
2020. aug. 7. 15:24
 27/32 anonim ***** válasza:

A kérdező a kérdésben a válaszolóktól kérdezi, hogy mit vennének.

Azt nem tudhatom, hogy mi tetszik, vagy mi tetszene még meg a kérdezőnek.

Akkor inkább azt javaslom, hogy nézzen végig az autókínálaton, vagy lapozgasson autókatalógusokat. Van választék. Amit én vennék, azt az előző oldalon már leírtam, elektromos autó párti vagyok. Tudom, most a totalcar jútyúk csatorna húzta le az elektromos autókat, de ha megfigyeled, a holdudvarukkal együtt ők ebből élnek: ez szar, az szar. Mert ez kell a népnek, ezt nézik sokan, ebből van bevétel.

A fő gond, hogy megbízható luxushoz a 4 millió igen sovány.

2020. aug. 7. 17:33
 28/32 anonim ***** válasza:
Nem vennék autót.
2020. aug. 7. 18:47
 29/32 anonim ***** válasza:

Max. Mercedes A, B és C osztályt lehet enyiért német prémiumból venni, úgy-e MB első modernizálás hullámának beérett autó pont itt vannak árban.

Ha alkatrésznek vesz egy gazdasági totálkáros típus azonost, akkor ha mind kettő jól van kiválasztva ritka japán autót is lehet venni, visszont kopó aljatrészeket is be kell tankolni a netről. Persze totálkáros nélkül is megvehető, csak ár közeli kozkázat lehet.

Tuti túl gondoltam a ritkát. 😂

2020. aug. 7. 20:41
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
A merciről tudnék mesélni milyen jó is szerelni és mennyire imádják szerelők, hogy minden sz.rért ki kell emelni belőle a motort, mert másképp nem férsz oda.
2020. aug. 7. 21:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!