Mondanátok nekem cross motorokat 120. 000 Ft-ig?
Szerintem sem éri meg 120ezerből crossmotort venni... sőtt abból motort sem nagyon, csak ilyen kisebbet mint pl robogók simson, szaladgálós...
Cross sztem úgy 4-500.000 felett jó venni... 200 környékén kapsz olyat ami szarrá van már hajtva meg sufnituningolva ilyenek...
Ismerősöm vett egy elvileg 2000-es évjáratú 250-es Rm-et a kuplungja furcsa volt... de h "rosszul van beállítva"... most 2 hónap után szétszedte... egész kuplungszerkezet cserés... a váltó fogaskerekek is sufnisak úgyhogy mind cserés, léptetővilla is meg a kapcsolófogak is... kb úgy 150. körül lesz neki a javítás:) És vette 300.000ért... + 150 akkor ugye az 450 azért pedig már igencsak jobbat tudott volna venni:)
Én az mondom 120ért ne akarjál venni, mert csak tragacsot tudsz, ami gyakran hibásodik és drága a javítás, amire vszínűleg nem elsz pénzed...
Énis inkább tartogatom és egyszer veszek vmi jobbat:) csak én utcait
/motor/yamaha/yamaha_dt_125_r-3991159
A link használtauto.hu után kell, csak nem engedte egybe elküldeni. Amúgy köszi az eddigi válaszokat és érdekelnek a vélemények arról amit linkben küldtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!