Miért baj ha szeretem ha kormol?
Figyelt kérdés
Itt nem arra kell gondolni, hogy hatalmas koromfelhő, hanem egy kis korompamacs nagy gáznál.2020. júl. 28. 18:19
3/19 anonim válasza:
Mert a kályhacsövek nem az utcàra valók, meg belvárosba a kormolós fing béjemvé meg ódi. Ki is kellene tiltani minden belvárosból ezeket, szerencsére egyre több helyen meg is teszik. Mielőtt valami ökör elkezdi majd fújni, hogy “az ilyen házmestereket kell kitiltani, aki fontoskodik”, mert tuti ez lesz, attól függetlenül igazam van.
Persze valami tesós másfélmillió km-es tédéit meg béjemvét használó fan tuti lepontoz majd
4/19 A kérdező kommentje:
#3 Félreértetted, nem azt akarom, hogy megfulladjanak a mögöttem lévők, csak szeretem ha nagyon minimális korom jön ki.
2020. júl. 28. 18:27
6/19 A kérdező kommentje:
Azért, mert sokan leszólják, hogy ha egy minimális korom is jön.
2020. júl. 28. 19:55
7/19 anonim válasza:
Talán mert mérgező? Miért nem tüdőzöd le? Akkor majd megtudod...
8/19 anonim válasza:
Összezárnálak vele egy kis garázsban, tiltáson.
Aki később fullad le / meg az oxigénhiánytól, az nyert.
10/19 anonim válasza:
"...egy minimális korom...":
Ha azt vesszük, a dízelbotrány is (sok) minimális kormot hozott létre, így különböző légúti megbetegedések melegágyát kialakítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!