Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ford mondeo vagy Mazda 6?

Ford mondeo vagy Mazda 6?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szükségem lesz egy autóra csak épp dönteni nem tudok. Első generációs Mazda 6 1.8 benzines motorral vagy MK3 Ford mondeo 1.8 benzines motorral?Nyilván ez hogy a Mazdák hajlamosak a rohadásra már ezerszer lerágott csont. Ha sikerül kifognom egy ép állapotút akkor jó szolgálatot tehet? Vagy inkább Ford?

2020. júl. 27. 13:39
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
Mazdából a 2008 utániak galvanizáltak, kizárólag teljesen rozsdamenteset érdemes venni belőle. Én is sokáig Mazda 6-ot akartam, de olyan hulladék állapotban vannak, hogy egy kiló narancsot nem adnék egyikért sem. A másik amit néztem az a Ford Mondeo :) Mindenképp a Fordra szavazok, sokkal megbízhatóbb és alkatrész szempontjából is egyszerűbb vele az élet.
2020. júl. 27. 13:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha azonos állapotúak, akkor a Mazdát választanám. Általában jól felszereltek a régebbiek is.
2020. júl. 27. 13:56
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen ezt én is észrevettem hogy jobban felszereltek illetve modernebbek külsőleg is és belsőleg is. Viszont a rozsdát egy makacs dolog ezért én nem is kívánok vele foglalkozni. Szóval ha Ford mondeot választanék ezzel az 1.8-as motorral nem tudok mellélőni nagyon?Említett valaki ebből a motorból simát is valamiféle SCI változatot. Igazából csak normál napi használatra kell szóval nem szeretnék pénz temetőt
2020. júl. 27. 14:09
 4/6 anonim ***** válasza:
95%
Ha a Mazda nincs porrá rohadva, nem fog vélhetően 1-2 éven belül kettészakadni menet közben, vagy kilyukadni a rozsdától, akkor azt vedd,ert megnízhatóbb! Csak sajna valószínüleg mind rohad már szétfele! Egyszerűen nem bírom megérteni, hogy egy ilyen elnyűhetetlen technika amiatt nem ajánlható teljes magabiztossággal, mert a karosszéria hullik szétele körülötte, ráadásul az újak is rohadnak!!! Nem is értem miért nem gyártanak rendes karosszériát.
2020. júl. 27. 22:18
 5/6 anonim ***** válasza:
64%
Én a Fordot választanám, mert a Mazdák köztudottan rohadnak.
2020. aug. 2. 06:00
 6/6 anonim válasza:
63%
Ford
2020. aug. 2. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!