Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szeretnék motorolajat rendelni...

Szeretnék motorolajat rendelni, de honnan?

Figyelt kérdés

Liqui Moly Top Tec 4200 5W-30-at néztem ki, és kettő weboldalt.

Az egyik az [link] a másik meg a [link]

Árban eléggé nagy a különbség, mert majdnem 11.000Ft. Igazából attól tartok h ne hamisított legyen. Mitől ilyen sok az árkülönbözet?

Összesen 6,5 liter kellene, de sajnos pl az unixnál nem találtam a webshoppon 4-5L kiszerelést, csak literest.

Esetleg valakinek, valami jól bevált hely, ahonnan valóban nem hamisított olajat adnak el?

#motorolaj #Liqui Moly #toptec 4200 #toptec
2020. júl. 26. 12:45
 1/5 anonim ***** válasza:
én a topalkatreszek.hu-n szoktam
2020. júl. 26. 13:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Az olajwebshophoz szoktam beszaladni olajért, nincs velük semmi gond.
2020. júl. 26. 15:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Olajwebshopról én is rendeltem néhányszor, elvileg garantálják az eredetiséget. Bár ezt hogyan lehetne ellenőrizni, passz.

A választott olajod 4+1 liter akcióban van náluk, valószínűleg azért a jó ár.

Más online olajshopokból is lehet szerintem nyugodtan rendelni. Az árukereső itt is hasznos:

[link]

Van ahol 5+1 liter akció van.

Unixnál/Bárdinál csak akkor érdemes, ha van partner kedvezményed. Vagy ha azonnal kell és beugrasz érte.

2020. júl. 26. 19:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Végül kiderült h az unixnál van 4-5l kiszerelés, de valamiért a webshopnál nem adja ki a gép... Szóval ott megvettem kódra.
2020. júl. 28. 09:16
 5/5 anonim ***** válasza:
unix/bárdi vonalon kedvezménnyel drágább általában, mint az ilyen webshopokban teliáron.
2020. júl. 28. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!