Miért nem büntetnek meg olyan eladót, aki ráragaszt az autóra pár matricát és úgy akarja eladni az autót, hogy "limitált kiadású"?
Figyelt kérdés
2020. júl. 26. 09:24
1/17 anonim válasza:
Miért büntetnék ezért meg? Lényegében limitált, mert még egy olyan borzasztó kocsi nincs. A vevő aki meg beveszi a mesét, úgy kell neki.
2/17 anonim válasza:
Miért kéne megbüntetni? Vagy ez miért illegális? Nem azt ragaszt mindenki az autójára amit szeretne?
3/17 A kérdező kommentje:
Mert átverik a vásárlót.
2020. júl. 26. 09:51
4/17 anonim válasza:
Az a vásárló szerintem meg is érdemli, aki egy egyszerű, elkaparható, más azonos típuson még sosem látott matricára azt hiszi, hogy az egyedi/különleges példány. Egyébként egy konkrét példára is kíváncsi lennék, hogy milyen autón, és milyen matricával, mire gondolva lehet úgy embert megtéveszteni, miszerint az limitált kiadás és közbe mégsem. Az ilyesmiket amúgy is a jelek, króm feliratokkal jelölik az autógyártók. A vásárló meg szintén utána tud nézni, (egy autóról akár 10 évvel ezelőtti képek is elérhetőek), hogy régebben is volt-e olyan "jelölés" ha gyanús, arról nem is beszélve, hogy ha valaki egy adott típusban "limitált kiadásút" szeretne, akkor jó eséllyel tudja, mik a pontos ismertetőjelei.
5/17 anonim válasza:
Látom az első kettő troll, vagy nettó idióta.
Amit a kérdező felvázolt az csalás, megtévesztés. Jogilag büntetendő.
Más kérdés, hogy a hírdetési oldal is lefossa. Pl.: Vakera. Tele van hamis órákkal, és hiába lett jelezve az oldalnak, hogy lépjen, nem lép, mert szerintük nem tartozik rájuk, és nem kell érteniük hozzá. Meg mi tiltja, hogy valaki egy 2M-es Omega órát 12999 forintért adjon el? :(
6/17 anonim válasza:
5.
Hát én se értem miről van szó....
Milyen matrica?
M paket?
Vagy mi?
7/17 A kérdező kommentje:
"Aki bedől neki az meg is érdemli"... Igazi magyar mentalitás. Ha valaki a földre kerül abba bele kell rúgni. Taps.
2020. júl. 26. 10:18
8/17 Beviz Elek válasza:
Ne a mentalitással foglalkozz, hanem mutass egy konkrét hirdetést, addig nincs miről osztani az észt.
9/17 anonim válasza:
Ja, hogy téged átvertek így?
Feljelentetted csalásért aki átvert?
10/17 A kérdező kommentje:
Nem vertek át. Csak feltettem egy kérdést mit kéne bizonyítanom?
2020. júl. 26. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!