Ha egy 2003-as autót 2006-ban totálkárosra törtek, majd megjavítottak, attól még lehet jó vétel?
Leellenőriztem alvázszám alapján és hát elöl, jobb elöl valami történt vele. Javítási árajánlat: munkadíj 200e, alkatrész 1,1millió, fényezés 200e.
Eléggé elhűltem, mert az autón semmi nem látszik kívülről, és ennek a kárnak már 15 éve lassan, mégis használatban van, és tip-topnak néz ki belülről is, a motortere is, és kívülről is. A tulaj nem tudja, hogy mi lehetett, mert csak 3 éve van nála az autó.
Egy ekkora javítási költség ellenére lehet ez egy normális, jó autó?
Nekem minimálisan tört meg az autóm, 10 évesen 1 millió volt mindenféle okoskodással a javítása úgy, hogy szerkezetileg nem sérült, csak le kellett cserélni jó pár elemet és fényezni...
Pár éves autónál, ha biztosításra ment a dolog akkor ez egy kisebb sérülés is lehetett.
Felesegemnek nekigurult egy Renault Clio
Sárvédő sérült , lámpa karcos, műanyag lökhárító deformalodott.
1.4 millió forint volt a kar.
Messze nem totálkár 3 db csavarozhato alkatrész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!