Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy új Dacia Logan Ambiance...

Egy új Dacia Logan Ambiance SCe 75 999ccm fenntartása kb. mennyi havonta?

Figyelt kérdés

Városi használat, napi 20-30km, havi 1-2x autópálya 100-200km.

Van valakinek tapasztalata a fogyasztással? Valós lehet a 7 liter városon belül?

Gondolkodom, hogy ilyen autót veszek, mert már teljesen ki van mindenem a simlis használtautó eladókkal. Inkább legyen kicsit drágább, de legalább új, és tudom, hogy van rá garancia, plusz nincs eltitkolt hibája.

2020. júl. 24. 13:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Arra ez pont jó , én is inkább egy új daciat vennék mint bármilyen használt szart.

Mégha valamikor nagy neve volt is, azért adják el a használt autókat mert már nem költ rá és minden baja van.

2020. júl. 24. 13:26
 2/4 A kérdező kommentje:
1-es, pontosan így látom én is. Egy hét alatt a tököm tele van már a sok kamugéppel. Ez rossz, az rossz, de amúgy az autónak semmi baja, csak eszi az olajat, csak forralja a vizet, csak kicsit füstöl indításkor.
2020. júl. 24. 13:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Te is kitudod számolni. Üzemanyag, biztosítások, adó, pályamatrica ha van, mosások, parkolás stb. Kötelező szervizről megkérdezheted a kereskedést, hogy mennyibe kerül. Ezen felül pár évig saját zsebből várhatóan nem kell javításra költened (max kopó alkatrészekre, amik felhasználástól függően lesznek csereérettek és az árukat magad is megnézheted a webshopokban).

Amit nehéz előre számszerűsíteni az az értékvesztés lesz. Ez annál kisebb lesz fajlagosan havonta, minél tobább tartod meg az autót.

2020. júl. 24. 13:46
 4/4 anonim ***** válasza:

A városi fogyasztás a miénkben 5,6-6 liter körül alakul... az autó szerint. Sose méregettem pontosan, de ennél jelentősen több nem lehet, az azért feltűnt volna.

Autópályán én csak eseti jelleggel használom, úgy ki lehet bírni, de azért érezni rajta, hogy sokkal jobban szereti a 110 körüli tempót, mint a 130-at. Ott már pörög mint az isten nyila, a 6 literes fogyasztástól meg el lehet búcsúzni, inkább 8 körül lehet a reális.

2020. júl. 24. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!