Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autódiagnosztika 2002 BMW E46?

Autódiagnosztika 2002 BMW E46?

Figyelt kérdés

Hali. Erdekelnenek autodiagok E46os BMWhez, leginkabb olyan amin testre is tudom szabni az autot. Pl bezarasnal indexvillogas, pitypity, stb.

Tudtok ilyesmiket Carlyn kivul? Melyik eri meg jobban, illetve masik autohoz is kapcsolhatoak?

2020. júl. 23. 16:12
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Felesleges
2020. júl. 23. 16:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Indexvillogás meg komolyabb programozásokhoz kimplett programok kellenek és kemény szakmai tudás. Én vettem diagot E46-hoz, főként csak hiba kiolvasására jó, minimális amit állítgatni tudsz a kocsin. Pl azt be tudod állítani hogy indulás után zárjanak az ajtók, vagy hogy a műszerfalon melyik lámpának a hibáját jelezze vissza. A "pitty-pitty" alapból csak riasztós kocsiknál működik. Vidd el szerelőhöz aki ért hozzá, olcsóbban megúszod, és véletlenül sem programozol át semmit.
2020. júl. 23. 18:33
 3/4 petizacc ***** válasza:
100%
Megveszed az icom-ot, beszerzed az Ista P-t, aztán megtanulod használni.
2020. júl. 24. 02:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek, a 2. Hozzaszolashoz irnek valamit. Lehetseges, viszont nem tudom ismered-e a Carlyt. Ott kulon lehetoseg van hiba olvasasra es auto testreszabasra is.
2020. júl. 24. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!