Automata vagy manuális váltós kocsit vennétek?tapasztalatokat várok.
Figyelt kérdés
2020. júl. 22. 23:25
1/16 anonim válasza:
Én automatát. Nekem kényelmesebb főleg városban és autópályán keveset eszik a több, magasabb fokozatok miatt. Maiak már elég megbízhatóak.
2/16 anonim válasza:
Én szeretem a manuálisat, szóval azt. Automatának olyan nagypapás feelingje van nekem, de kinek mi.
3/16 anonim válasza:
Ha duplakuplungos és durrog, akkor automata váltósat, egyébként manuálisat, de ez eléggé ízlés kérdése is.
4/16 anonim válasza:
Automatát, ha lenne pénzem, amíg nincs addig manuális van.
5/16 anonim válasza:
Én automatát, de abból is csak a hagyományosat. A DSG-t el lehet bizonytalanítani a CVT meg kockázatos a hibalehetőségek miatt.
7/16 anonim válasza:
Manuálisat, mert az szórakoztatóbb.
8/16 A kérdező kommentje:
Konkrétan Ford Mondeon (mk5) agyalok ami tetszik.
De nemtudom milyen váltóval kéne.
DSG powershift valtóra elég vegyesek a tapasztalatok ahogy olvasgattam.De sokak szerint teljesen jó ha karban van tartva kellő periódusokba olaj csere.
Hát nemtudom...
2020. júl. 23. 05:29
9/16 anonim válasza:
Mostmár csak automatát. Igazából semmilyen ésszerű érv nincs a kéziváltó mellett.
10/16 anonim válasza:
Én autómatát, nekem kényelmesebb városi közlekedésre, araszolgatásokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!