Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nagyon gáz ilyen zenét bömbölt...

Nagyon gáz ilyen zenét bömböltetni az autómban 25 évesen?

Figyelt kérdés
[link]
2020. júl. 22. 11:56
1 2
 1/11 Wadmalac ***** válasza:
89%

Én ebben az időszakban buliztam a leginkább, szóval nekem nem. :D

De amúgy szerintem önmagában gáz az utcának bömböltetni az autót.

Döntsd el, hogy zenét hallgatsz, vagy kéretlenül idegeneknek zenét szolgáltatsz.

Előbbihez nem kell az egész utcának hallgatható és zavaró hangerő, a második meg simán szegénységi bizonyítvány, egyáltalán nem menő, csak ellenséggyűjtésre jó.

2020. júl. 22. 11:59
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék idegeneknek zenét szolgáltatni, csak szimplán élvezem. A zene és az autózás az életem.:D
2020. júl. 22. 12:06
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Gáz feltenni egy kérdést arról, hogy gáz-e ilyen zenét bömböltetni. Kit érdekel ki mit gondol? És ha Hupikék törpikék bömbölne akkor mi van?
2020. júl. 22. 12:22
 4/11 Wadmalac ***** válasza:
23%

"Nem szeretnék idegeneknek zenét szolgáltatni, csak szimplán élvezem."

Akkor meg le kell tojni, másnak mi tetszik.

Én speciel kellemesen meglepődök, amikor huszonéves sofőrt látok mondjuk Led Zeppelint hallgatni. :)

2020. júl. 22. 12:25
 5/11 anonim ***** válasza:
80%
Minden zenet gaz bomboltetni kocsiban. Ciganyos.
2020. júl. 22. 12:30
 6/11 anonim ***** válasza:
80%

Ha bömböltetni akarod az azért nem arról szól hogy magadnak.

Gáz úgy hallgatni hogy más is hallja.

2020. júl. 22. 12:50
 7/11 anonim ***** válasza:
83%

Bármit bömböltetni autóban gáz.

Nagyon suttyós, cigányos.

2020. júl. 22. 13:17
 8/11 anonim ***** válasza:
85%
Bármilyen zenét bunkóság dübörögtetni, ott már arról van szó, hogy meg akarod mutatni a környezetednek, hogy milyen fantasztikus zenei ízléssel rendelkezel.
2020. júl. 22. 14:08
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki azt hallgat, amit akar. Meg amit az utasa elvisel. :D Én eurobeatet bömböltetnék, de hála égnek a gyári hangszórókból egy bizonyos hangerő felett már élvezhetetlen a zene, így kénytelen vagyok kultúrember módjára hallgatni zenét. Mondjuk én már nem is huszonéves vagyok. :D Amúgy ha megállok valahol (nyáron klíma hiányában ugye lehúzott ablakokkal) mindig halkítok rajta, mert ahogy engem nem érdekel más mit hallgat, úgy gondolom mások se kíváncsiak az én zenei ízlésemre.
2020. júl. 22. 21:12
 10/11 anonim ***** válasza:
Attól függ hol. Kinn lakott területen kívül úgy bömbölteted ahogy jól esik. Lakott területen belül viszont szimplán ugyanolyan szinten bunkóság, mint mikor a kölykök fülhallgató helyett ilyen zsebhangszórón üvöltetik a zenét. Egyszerűen műfajtól független nem kíváncsi rá senki és zavaró tud lenni. Szóval ennyi a lényeg, nem, hogy ciki vagy sem, hanem illik tekintettel lenni másokra is.
2020. júl. 22. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!