Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha elvégzem az online kreszt...

Ha elvégzem az online kreszt akkor azonnal elveszik a hozzáférés vagy kihasználhatom a még bent maradt órákat??

Figyelt kérdés
Meg én elsősegélyt is vettem online, képzést. És az is megy az óràimból. Nehogy elvesszen úgy hogy azt még be se fejeztem.

2020. júl. 21. 22:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Sikeres kresz vizsgáig vagy idő lejártáig használható.
2020. júl. 21. 23:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Az online elsősegély nem tudom mit takar, de az elsősegély vizsga igazolás csak a jogosítvány kiadásának feltétele, nem része a képzésnek, az a Magyar Vörös Kereszt hatáskörébe tartozik.

Elsősegély vizsga nélkül is lehet menni forgalmi vizsgára, csak a jogosítványt nem adják ki addig, amíg nincs közúti elsősegély vizsgád.

Az autós iskolák némi haszonért besegítenek az elsősegély vizsga megszerzésében, de az valójában nem a vezetés tanulás feltétele.

2020. júl. 22. 08:14
 3/4 A kérdező kommentje:
Online elsősegély tanfolyam. Olyan mint az online kresz, videókból áll meg ilyesmi. Nem enged tovább ha nem tudom. Én azt is megvettem, valóban nem kötelező de mivel semmit nem tudok az elsősegély kapcsolatban ezért nem tudnék levizsgazni magamtól.
2020. júl. 22. 08:23
 4/4 anonim ***** válasza:
mikor végeztél a tanfolyammal, kiirta hogy amig le nem jár az idod használhatod..
2020. júl. 22. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!