Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Olaszba milyen büntetésre...

Olaszba milyen büntetésre számíthatok?

Figyelt kérdés

Szeretnék menni Olaszba nyaralni valahova, asszem Rómától lentebb , de máma észrevettem ,hogy kék zóna keletkezett egy isten hátamögötti tengerpart mellett, és fizetni kell minden áldott nap ,7 órától 19 óráig.

Igen ám, de csorgadozik bennem egy kis román vér is, és ki szeretném triblizni a rendszert.

1. Ha beállok egy kék helyre és jön a bakter mennyire büntet meg

2. Ha úgymond zöldövezetre parkolok ,akkor mennyire büntetnek meg

köszönöm

2020. júl. 21. 21:16
 1/9 D. Brasco ***** válasza:
50%
Nyilván nem lenne egyszerűbb meg olcsóbb parkolo jegyet venni.......mert nyugodt legyél a bünti biztosan nem annyi lesz,vagy kevesebb mint amennyibe a jegy került volna.
2020. júl. 21. 21:29
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Jobban jársz ha nem a sumákoláson jár az eszed, mert ha megbüntetnek akkor még a jövő évi parkolást is kifizettetik veled.

Bevisznek egy zárt parkolóba és kitesznek mehetsz pénzt szerezni, akár gyalog vagy ahogy kedved tartja. Majd ha vissza méssz a pénzzel , akkor megmondják hogy a parkolás az egy kicsit több lesz mint az előbbi büntetés.

Tehát ha 300 euró a büntetésed és ezt kifizeted akkor jön a parkolási díj, ami kb 450 euró is lehet.

EZt megint neked kell elintézned , megint mehetsz oa ahová akarsz autó nélkül.

Több ilyet tudok, és engem is megállitottak egyszer, 70-es táblánál 78-at mentem.

150 euró lett a büntetésem és mondtam nekik hogy nincs ennyi pénzem.

Jó, nem probléma tegyem le az autót és menjek el pénzért.

Persze került pénz nálam is.

2020. júl. 21. 21:50
 3/9 A kérdező kommentje:

mit értel azon, hogy bevisznek egy zárt parkolóba?

Jön a milícia és elvisz vagy elhúzzák a kocsimat egy vontatóval ha tilosba parkolok?

2020. júl. 21. 21:52
 4/9 anonim ***** válasza:

Ilyenről én is tudok konkrétan hogy a kamionost bekisérték autóstól a zárt parkolóba és szó szerint kivágták hogy ott nem aludhat a kamionba .

Majd másnapra vittek a cégtől pénzt és úgy mehetett továb.

2020. júl. 22. 06:19
 5/9 A kérdező kommentje:

D. Brasco Azt érti,hogy ne cigánykodj,mert nagyon ráfázol!!Vagy te tényleg ennyire hülye vagy mint amilyennek előadod magad?!

Te még mindig itt vagy? Te féreg. Egy jó válaszod nincs az egész GyK-on.

2020. júl. 22. 07:26
 6/9 D. Brasco ***** válasza:
Egy jó válaszhoz először egy jót kellene kérdezni,nem pedig itt jó román módjára azt lesni,hogy miként lehetne trükközni meg ügyesjedni te puhatestű.
2020. júl. 22. 09:50
 7/9 A kérdező kommentje:
ne izgulj ,neked nem kell majd trükköznöd román módjára soha, mivel nyaralni sem fog egyhamar menni :)
2020. júl. 22. 19:27
 8/9 A kérdező kommentje:
sem fogsz*
2020. júl. 22. 19:27
 9/9 D. Brasco ***** válasza:
Te már csak tudod 😀
2020. júl. 22. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!