Milyen a vasaló Swiftet (2004-2010) hajtani mindennapi használatban? Neked bejött?
Figyelt kérdés
Használtautó vásárlásnál felmerült a vasaló alakú Swift is, mint olyan kocsi, ami elődjéhez hasonlóan megbízható, és nem drága a szervizelése sem.
Csak a játékautó-szerű bugyuta formájával nem vagyok kibékülve. Ha neked volt/van ilyen, akkor milyen volt a mindennapi használatban? Elég jó autó ahhoz, hogy elfeledtesse a bumszli külsejét?
2020. júl. 21. 14:53
11/14 anonim válasza:
Az az új modell. Mi itt a kettővel ezelőttit vitatjuk :)
12/14 anonim válasza:
Szuper autó! Éveken át hibátlanul szolgált, nehéz szívvel cseréltem be egy Vitarára.Utolsó vizsgájánál 12 éves volt, a vizsgabiztos szerint mindenben az új autók értékeit mutatta.Alulról is csak egy két helyen volt "vakrozsdás".Természetesen mindig vittem átnézetésre, tavasszal, ősszel, és mindent megkapott amire szüksége volt.Tuti örül az új tulajdonosa neki.
13/14 anonim válasza:
Ha megkapja a szükséges gyár által előírt cseréket, akkor egy strapabíró autód lesz. Nyilván nem nagycsaládosoknak lett tervezve, de ha ketten vagytok esetleg 1 gyerekkel akkor még simán elfértek. Érzékeny pontjai az ABS kocka, és a váltó, de manapság már mindent be lehet hozzá szerezni potom összegért, a fenntartása pedig ugyancsak olcsó. Ha kicsit sportosabb, erősebb kiadást szeretnél, akkor ott az 1.6 sport verzió belőle, 125 lóerő környéki teljesítménnyel. Ha egyéb kérdésed lenne -> facebook MySwift Team
14/14 anonim válasza:
Az enyém 12 éve van meg, első tulaj vagyok! Vannak apró zavaró dolgok pl kieső oldalsó irányjelző, zörgő műanyagok, vissza nem húzódó biztonsági öv,de már megszoktam. Cseréltem 2db toronycsapágyat, 2db gömbcsuklót, kutyacsontokat és 1db fékmunkahengert. Ezen felül csak a kötelező karbantartás volt, olajok, folyadékok stb. Maga az autó egy bóvli, de ki mire használja, viszont a fenntarthatósága nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!