Akik elnevezték az autójukat, milyen nevet adtak neki, és hogyan választottak?
Az első "autóm" egy Trabant limuzin volt, Fransiskára kereszteltem. Nagy franc autó volt, se sosem hagyott cserben! :) A második egy Skoda 120-as, őt Fruzsinának neveztem, aranyos volt, ő sem hagyott cserben, csak 2 termosztátot evett meg.
3-ik autómat, egy Szuzuki swift-et Herkules-nek neveztem el, mert 5 túlsúlyos emberkével is jól futott az utakon. :)
Első autómnak Niki volt a neve a rendszáma miatt .
Másodiknak pandúr mivel egy ex amerikai rendőrautó ami a mai napig meg van és meg is marad egy 2003-as Ford crown Viktória . Mivel newyorki volt így az eredeti YNPD matrica szettet le gyártották rá plusz autós találkozókra van eredeti amerikai korhű fényhidam . Lényegében minden kiegészítője meg van és benne is van .
A mostani napi használatú autóm nem kapott még nevet 1 hete van meg egy 2006-os Dodge magnum srt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!