Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Pizzafutárnak milyen autót...

Pizzafutárnak milyen autót javasolnátok 250 ezer forintig?

Figyelt kérdés

2020. júl. 20. 16:39
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

9##

Köszi, ha találok azokat is nézek, hátha.:)

2020. júl. 20. 19:47
 12/15 anonim ***** válasza:
#9-es vagyok. Becsületesnepper írta egyszer egy ilyesmi futáros kérdésre a Saxot és a 106-ost egyébként. NEm sok eladó van belőle, de fel szoktak bukkanni értelmes darabok használtautón. Én személy szerint a Saxo-t venném, a karosszéria majdnem ugyanaz, mint a Peugeot 106-nál, csak a Saxo-t tovább gyártották, asszem 2002-ig talán. Olyan 450 ezer Ft környékén már eléggé jó állapotút ki lehet fogni. A hátsó híd szokott az egyedüli nagyobb költség lenni, ahogy nézegettem, annak olyan 50-70 ezer Ft a javítása kb, de az olyan 200 ezer km-t kibír. Nincs benne se turbó, se kettőstömegű, emiatt szögegyszerű a motor, viszont lomha is. Városi futárkodásra tökéletes. Ha messzebb is ingáznál vele, oda már lehet kisebb az az 54 lóerő (annyi asszem). Egyébként dízel létére ezt nem viselik meg a rövidtávok sem annyira, mint a mai dízeleket.
2020. júl. 20. 20:00
 13/15 anonim ***** válasza:
Biztos jó, de azt írja hogy 250 ropit szán rá.Akkor csak a Suzika marad bevetésre.
2020. júl. 20. 21:42
 14/15 anonim ***** válasza:
Ja igaz. 250 ezerért is van Saxo, a 450 az a teteje, viszont azok általában elég jó állapotúak annyiért, a 250 kicsit lutri, de szerintem ez Suzukira is igaz.
2020. júl. 20. 21:48
 15/15 anonim ***** válasza:
Igen amúgy komfortosabb is mint egy buzuki, jó kis gépek ezek.1.5 dizel jól is fogyaszt!
2020. júl. 20. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!