Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Adásvételi szerződéssel hány...

Adásvételi szerződéssel hány napig lehet autózni ugy hogy még nincs a nevemre iratva?

Figyelt kérdés
2020. júl. 20. 10:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Engem már állítottak meg kölcsön autóval. Ilyenkor kellene hivatalosan kölcsönadási szerződés."

Ezt nem én írtam.

Kölcsönadásnál nincs tulajdonjog változás, ezért nem egy kategória az adásvétellel. Most írhatnám hogy taplókám, de azzal lealacsonyodnék a te értelmi szintedre.

Inkább nézz utána a dolgoknak ész osztás elött.

Ja, és neked is minden jót!

2020. júl. 20. 22:04
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

"Egyébként a havernak/rokonnak kölcsönadásos témával is ugyanez a helyzet. Nem szokott ebből gond lenni."

Erre válaszoltam, te "értelmi szint".

Beléd is!

2020. júl. 20. 22:09
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan nem értem min veszekedtek. Online kötni kell biztosítást és akkor 15 napig arra mész vele amerre akarsz. Rendőrt totál nem fogja érdekelni. Max megkérdezi, hogy miért nem írattad át. Dolgoztál, nem értél rá stb. Sok köze nincs hozzá.

De 15 napon belül át kell íratni, mert utána kiszabhatnak bírságot.

2020. júl. 21. 01:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!