Melyik a menőbb? A quad vagy a krosszmotor vagy a supermoto?
Figyelt kérdés
2020. júl. 20. 05:01
12/21 A kérdező kommentje:
Na,kössz a válszokat!amúgy szerintem is a krossz a menőbb csak unatkoztam és megkérdeztem az internet népét
2020. júl. 20. 12:41
13/21 A kérdező kommentje:
Amúgy van krossz motorom is egy ktm meg egy Suzuki quadom is...
2020. júl. 20. 12:43
16/21 anonim válasza:
#14 igazad van xD már csak az az egy probléma adódott hogy egyesek alatt össze törik!! :D
ajánlok egy sokkal szexibb és menőbb cuccot: [link]
(na jó ez kezd átmenni humorba de mind1)
18/21 anonim válasza:
Szerintem a Quad nagyon gizda.
19/21 anonim válasza:
Nem tudom. De a supermkto praktikusabb és szépek is. De kérlek a kib@szott hangos kidőrgőt hanyagold az qrvára nem menő.
20/21 anonim válasza:
Azt nem értem meg, hogy hogy létezik ennyi seggfej, aki nem tud egy értelmes választ adni.
#5 Te is nagyon hülye vagy, látszik a kommentedböl, hogy soha életedbe nem ültél még quadon vagyha ültél is biztos, hogy nem mentél vele.
A kérdésre a válaszom az, hogy probáld ki mind. Barát/Ismerös akinek van és kérd meg, hogy adja oda egy körre az utcába vagy ahol olyan a terep és amelyik a legjobban tetszik az az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!