Jogosítvány megszerzése iskola mellett?
Igsz, hogy sokat kell várni. Én tavaly júli 8-án kreszeztem.
15-én nyitott ki a suli a nyári szabadságolás után ígý 15-én kaptam telefonszámokat. 16-án mondta a mostani oktatóm hogy szepetmberben tudunk kezdeni. Ebből persze november lett mert a vizsgázók nem mentek át csak sokadjára. Meg nekik is megvan, hogy ki hányadik a várólistán. Az enyém 3 suliban oktat. Szerintem attól is függ kivel kezd, hogy melyik suliban tett a tanulója sikeres vizsgát.
Végül november közepén kezdtem. Addig időnként beültem az óráira. Nagyon hasznos volt. A jó oktatókra sokat kell várni. Aki hamar elvállal azzal nem jársz jól. Én vezettem éjszaka is fagyott úton is.
Nem bántam meg.
Pedig nem télen szerettem volna tanulni.
Az előzővel egyetértek.
Általában a jó oktatókra sokat kell várni. Én 4 hónapot vártam.
Aki azonnal elvállal, az általában olyan is! Tisztelet a kivételnek persze!
Meg lehet oldani. Én bejártam kresz oktatásra is (tudom, lehet e-learningben is csinálni), azt sem bántam meg, nagyon jó volt az oktató.
Kora délután mentem vezetni, átlag heti kétszer, amikor kevés órám volt. EGYSZER, egyetlen egyszer volt, hogy iskolaidőben, edzés előtt mentem, már közel a vizsgához. Hiába kért ki édesanyám arra a napra, húúú, ne tudd meg mekkora hisztit vágott a portás, meg az ig.helyettes. Végül anyám beszélt vele telefonon.
12.-ben 4,5 átlaggal talán nem ebbe kellett volna belekötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!