Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a vélemény skoda octavia 2...

Mi a vélemény skoda octavia 2 2010-2012 1.2 vagy 1.4 benzines autókról?

Figyelt kérdés
Minden érdekelne mert ilyennel szemezgetek
2020. júl. 19. 23:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom ezek tsi-k...azokat bottal sem piszkálnám, egy haveromnak most szereztem egy 2010-es vrs tdi-t...az nagyon jól ment, és azokat mindenhol dicsérik, a tsi-ket meg szidják mert kormolódnak...
2020. júl. 20. 00:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Kokszosodnak és lánc problémájuk van, 2013-tól már a lánc probléma nincs, de a kokszosodási hajlam igen. 2010-12 között legfeljebb 1.4 TSI-t vennék 122 lovasat de csak úgy, hogy vásárlás után azonnal vezérlés csere illetve ezt követően minden 60.000-km nél megismételni, de ígyis csak minimalizálva lenne a probléma nem pedig megszüntetve. (Mármint a lánc probléma)
2020. júl. 20. 06:20
 3/4 anonim ***** válasza:
A korai 160 lóerőseknek volt leginkább lánc problémája, nem tudom ezekbe meddig rakták, utána már jó. A kokszolódást meg nagymértékben lehet csökkenteni a kevés hideg menettel
2020. júl. 20. 07:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem 5 évig volt cégesen a 122LE-e 1.4TSI Octavia (CAXA), szerettem, nem volt semmi baj vele.

Egy baromsága van, műanyagból van az olajleeresztő dugó, és ha ügyetlen aki csinálja, rosszul pattintja be olajcserekor és elfolyik az olaj. Nem könnyű rosszul berakni, de van akinek sikerül.

2020. júl. 20. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!