Pótkerék meddig használható?
9 éves, Bridgestone turanze er300.
Ki meddig szokta használni a pótkereket?
Kb 100 km van benne, 2 hetet volt használva. Mivel napfénytől védett helyen van így nem is látszik rajta abszolút a kora. Pár évet még elmegy? Nem akarok úgy járni, hogy amikor meg kellene akkor eldurran.
Nekem 24 éves pótkerekem volt, és semmi baja.
Csak a rendőröknek nem tetszik, én vennék rá egy haznált de nem régi és jó állapotú gumit!
Mi a szarnak pótkerék? Hány defekted volt az elmúlt 10 évben? 17 év alatt 2 defektem volt - mind a kétszer a parkolóban szúrta ki a barom szomszéd a kereket- 1,5 kmen belül 2 gumis és 3 autószerelő van, felfújtam kézi pumpával és elmentem a gumishoz.
Defektjavító folyadék a kis defektekhez, 188 az oldalfalsérüléshez, akik a tagsági díjért (12k) elvisznek a legközelebbi gumishoz.
Egyszerűbb a pótkerék ha már megvan a helye a kocsiban is. 10 perc alatt max felrakom és megyek tovább.
Jártam már úgy, hogy munka után le volt eresztve a hátsó kerék 23 körül. Kiderült, hogy valahol megpadkáztam a felnit és leeresztett.
Lehet ha felpumpálom elvitt volna haza másnap meg a gumishoz de nem kockáztattam (20km)
Plusz ha külföldre megy az ember esetleg ott is jól jön a pótkerék. Hiába hívod a 188-at.
Évi 12 ezer meg sok. Az majdnem egy új gumi ára.
Elvileg ha teljes értékű pótkerékről van szó akkor ugyan az vonatkozik rá mint bármelyik gumira. Nyilván mivel nem fog kopni ezért kicsit életszerűtlen és nem fognak szólni érte.
Ha mankó kerék akkor pedig eleve nem is mehetnél gyorsan vagy messze, szóval ott igazából nem számít.
A gyakorlatban szerintem ameddig ránézésre ép addig a kutyát nem érdekli. Persze ilyenkor ha azzal kell közlekedni akkor ezt figyelembe kell venni. Mondjuk ha tél van és a pótkerék nyári akkor ne állj neki vele száguldozni mert nem lesz jó vége.
Defektjavító folyadékkal az a baj, hogy utána a gumis nem is vállalja a javítást. Nem egy helyen olvastam már ezt.
A gumi javító kukac meg nem lenne rossz csak éjszaka sok sikert megtalálni a lyukat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!