Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A (sport) levegőszűrő az autó...

A (sport) levegőszűrő az autó állása során mennyire koszolódik?

Figyelt kérdés

5000 kilómétert mentem a szűrővel 2019. november óta, ugyanakkor állt vagy 3 hónapot az autó, és fogalmam sincs, hogy az állási időt hány kilométernek számoljam.

Ebben szeretnék egy kis segítséget kérni.

2020. júl. 19. 17:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Állás közben mennyi levegő megy keresztül rajta?

Semmi, tehát az nem számít ha állsz.

2020. júl. 19. 17:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
azért az sem mindegy hogyhol áll...
2020. júl. 19. 21:36
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem csak a rajta keresztülmenő levegőre gondolok, hanem arra is, hogy egy idő után kiszáradnak, de azt sem tudom, mennyi idő után.

Biztos, hogy számít az állás.

2020. júl. 20. 08:22
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Alapból 10 ezer km vagy egy év az olaj csere attól függ melyik van meg hamarabb , én személy szerint a sport szűrőt minden olajcserekor cserélem minden szűrővel együtt azaz alapból oké 5000 km-t mentél , de 1 éve volt már akkor is olaj és szűrők cserje
2020. júl. 20. 17:53
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Novemberben lesz 1 éve, hogy megvettem a szűrőt, és augusztus első felében esedékes az olajcsere.

Összességében logikus, amit írsz, a következő valamelyik hétvégén letakarítom.

Az alatt, hogy cseréled a sport szűrőt, feltételezem, hogy azt értetted, hogy takarítod, mert azért elég drága mulatság lenne évente lecserélni :)

2020. júl. 20. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!